GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θα μας βομβαρδίζουν κι εμείς θα μιλάμε για τα ΜΟΕ

του  Άριστου Μιχαηλίδη    Ε, ναι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, υπάρχει σχέδιο να μας τρελάνουν. Να έρχεται είδηση από το Κ...





του  Άριστου Μιχαηλίδη   

Ε, ναι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, υπάρχει σχέδιο να μας τρελάνουν.
Να έρχεται είδηση από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, χτες, με τίτλο:
«Πολύ κοντά στην υλοποίηση ΜΟΕ κινητής τηλεφωνίας».
Τους το είπαν «ενημερωμένες πηγές», λέει, ότι «βρισκόμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση» αυτού του μέτρου οικοδόμησης εμπιστοσύνης κι ότι «εκκρεμούν κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν και αφορούν κυρίως τεχνικούς ελέγχους». Χτεσινή είδηση.
Την ημέρα, που το δεύτερο τουρκικό γεωτρύπανο, το «Γιαβούζ», άραξε απέναντι από τον Απόστολο Ανδρέα, ετοιμάζεται ν΄ αρχίσει γεώτρηση και η κυβέρνηση καταγγέλλει ότι αυτή η δεύτερη γεώτρηση στη θαλάσσια περιοχή της Δημοκρατίας «συνιστά μια κλιμάκωση της κατ’ εξακολούθηση παραβίασης εκ μέρους της Τουρκίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Την ίδια μέρα, που η Γενί Σαφάκ και η Μιλλιέτ γράφουν ότι η Τουρκία ενεργοποίησε δέκα μη επανδρωμένα αεροσκάφη «Bayraktar TB2» τα οποία απογειώνονται από το Ντάλαμαν της Τουρκίας και «πετούν στα ανοιχτά του Αιγαίου, στην Κύπρο και τις περιοχές που γίνονται γεωτρήσεις» για να παρακολουθούν τα πάντα.

Την ίδια μέρα, που η Αφρίκα με τίτλο «Περσόνα νον γκράτα ο Ακιντζί για την Άγκυρα», γράφει ότι ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, ήρθε στα κατεχόμενα και συναντήθηκε μόνο με τους Τατάρ και Οζερσάι και πλέον είναι φανερό ότι η Αγκυρα έχει θέσει εκτός τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.
Γεγονός, που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του, ο Μπαρίς Μπουρτζιού, ο οποίος με γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι δεν ζήτησε να συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Εμείς τον χαβά μας. Χαρά μεγάλη. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση του μεγάλου ονείρου της ένωσης της κινητής τηλεφωνίας.
Για να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη με τους Τουρκοκύπριους, που τους έχουν καταβροχθίσει οι Τούρκοι της Ανατολίας και η μαφία του Ερντογάν που λυμαίνεται τα κατεχόμενα.

Και στην υπόλοιπη εικόνα μας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο κρεβάτι του πόνου, θα αντιμετωπίσει την κατάσταση από το σπίτι του με τις πατερίτσες, ο αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος εξαφανισμένος, σχεδόν από τις Ευρωεκλογές σε πρόωρες διακοπές, εμφανίστηκε αίφνης το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίσει με τον Μητσοτάκη την εκλογική νίκη του, οι υπουργοί μας και οι βουλευτές μας να ετοιμάζονται για τις δικές τους θερινές διακοπές, το βασικό κόμμα της αντιπολίτευσης να συνεχίζει να ρίχνει τις ευθύνες των αδιεξόδων στη δική μας πλευρά και να βάζει σε δεύτερη μοίρα τις τουρκικές γεωτρήσεις, ο Ακιντζί στο περιθώριο να επικρατούν οι απ΄ εκεί τουρκολάγνοι, η Ελλάδα με νέα κυβέρνηση να μην ξέρουμε τι θα κάνει με τα εθνικά θέματα, η Ευρωπαϊκή Ένωση στο μεταβατικό στάδιο της αλλαγής ηγεσίας σε όλα τα κρίσιμα πόστα.
Και η Βρετανία με το ένα πόδι έξω από την ΕΕ, να στήνει ραδιουργίες για να ανακόψει το ενδεχόμενο επιβολής σοβαρών κυρώσεων κατά της Τουρκίας για να διασφαλίσει, όπως μετέδιδε από τις Βρυξέλλες ο Παύλος Ξανθούλης στον κυριακάτικο Φιλελεύθερο, ότι «τα μέτρα που δρομολογούνται από την ΕΥΕΔ και την Κομισιόν δεν θα διαταράξουν τις ευρωτουρκικές σχέσεις».
Ενώ αυτοί θα φύγουν από την ΕΕ αγωνιούν για τις ευρωτουρκικές σχέσεις. Και το Φόρεϊν Όφις να κάνει παρασκήνια εντός της ΕΕ και να προβάλλει τη θέση ότι τα όσα διαδραματίζονται στην «ανατολική Μεσόγειο» δεν είναι παρά μια «ατυχής διένεξη», η οποία «θα πρέπει να επιλυθεί μέσω διαλόγου» και «όχι μέσω επιβολής μέτρων».
Άσε και το τι γίνεται με την Αμμόχωστο και τον Οζερσάι που στήνει σενάρια, μαζί με την Άγκυρα, για να πηγαίνουν οι Βαρωσιώτες έξω από το Προεδρικό να φωνάζουν στον Αναστασιάδη «Έπρεπε να το λύσεις – Είσαι μια ντροπή».
Ντροπή στα μούτρα μας, δηλαδή.
Διότι, με όλα αυτά γύρω μας, εμάς η έγνοια μας είναι η υλοποίηση ακόμα ενός Μέτρου Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.
Της επανένωσης των κινητών μας τηλεφώνων. 
Μάσιαλλα μας.

aristosm@phileleftheros.com

ΠΗΓΗ:http://www.philenews.com/f-me-apopsi/arthra-apo-f/article/737833/tha-mas-bombardizoyn-ki-emeis-tha-milame-ga-ta-moe