GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Του πήρε και το… γραφείο! Ποιος κάθεται στην καρέκλα του Καμμένου στη Βουλή

Δεν πρόλαβε να «κρυώσει» η καρέκλα του Πάνου Καμμένου στη Βουλή. Αλλος πολιτικός αρχηγός έκανε «κατάληψη» στο γραφείο του,...




Δεν πρόλαβε να «κρυώσει» η καρέκλα του Πάνου Καμμένου στη Βουλή.

Αλλος πολιτικός αρχηγός έκανε «κατάληψη» στο γραφείο του, αφού πλέον οι ΑΝΕΛ δεν εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο.

«Δεν φτάνει που του πήρε σχεδόν όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα, του πήρε και τα γραφεία του», αποκαλύπτει η στήλη ΒΗΜΑτοδοτης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα στον οποίο παραχωρήθηκε και το γραφείο Καμμένου στη Βουλή.

Ο Αλέξης Τσίπρας διαθέτει ήδη γραφείο στο ισόγειο της Βουλής, εκεί όπου ήταν παλαιότερα το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και χρησιμοποιείται από τον εκάστοτε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο του χορηγήθηκε και δεύτερο, στον πρώτο όροφο, δίπλα από την αίθουσα της Γερουσίας αφού το δικαιούται ως πρώην πρωθυπουργός.

«Δηλαδή διαθέτει δύο γραφεία επειδή είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ) καθώς και πρώην Πρωθυπουργός.
Αυτό το «πρώην πρωθυπουργός» τού έδωσε το δικαίωμα να έχει δύο γραφεία στη Βουλή.
Αλλωστε μόνο δύο πρωθυπουργοί έχασαν τις εκλογές και δεν παραιτήθηκαν.
Ο ένας ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο άλλος ο Αλέξης Τσίπρας. Ετσι, ο Πρόεδρος της Βουλής παραχώρησε και δεύτερο γραφείο άνετο και ευήλιο στον κ. Τσίπρα», αναφέρει η στήλη, αποκαλύπτοντας επίσης, πως και ο Αλέκος Φλαμπουράρης απέκτησε γραφείο στο Κοινοβούλιο, και μάλιστα αρχηγού κόμματος:

«Αυτός ο πολιτικός πολιτισμός που επιδεικνύει η νέα κυβέρνηση στο Κοινοβούλιο μου φαίνεται πως έχει παραγίνει… Απέκτησε γραφείο στο Κοινοβούλιο και ο Αλέκος Φλαμπουράρης.
Οχι όποιο κι όποιο, αλλά γραφείο… αρχηγού κόμματος, αυτό που είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο ισόγειο, απέναντι από το γραφείο του Κώστα Σημίτη. 
Με ποια ιδιότητα, θα ρωτήσετε, ο κ. Φλαμπουράρης απέκτησε αρχηγικό γραφείο;
Του πρώην υπουργού Επικρατείας; Του στενού φίλου του κ. Τσίπρα ή του υπουργού που επρόκειτο – όπως έλεγε – να ξεμπλοκάρει την επένδυση στο Ελληνικό;», αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδοτης.

crashonline.gr