GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μια επίσκεψη που σίγουρα ενόχλησε τους Τούρκους…

Ανακοίνωση από το QSD σχετικά με την επίσκεψη των διοικητών του συνασπισμού Ο Γενικός Διοικητής του QSD Μαζλούμ Εμπντί, προ...




Ανακοίνωση από το QSD σχετικά με την επίσκεψη των διοικητών του συνασπισμού

Ο Γενικός Διοικητής του QSD Μαζλούμ Εμπντί, προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη του στρατηγού Κέννεθ Μακένζι-διοικητή της CENTCOM και των Δυνάμεων του Διεθνούς Συνασπισμού.

Ο στρατηγός Κέννεθ Μακένζι-διοικητής της CENTCOM και των Δυνάμεων του Διεθνούς Συνασπισμού και ο Γουίλλιαμ Ρούμπεκ-εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον Διεθνή Συνασπισμό, επισκέφτηκαν την Ομοσπονδία Βόρειας Συρίας.

Μετά από την συνάντηση του Γενικού Διοικητή των Δημοκρατικών Συριακών Δυνάμεων Μαζλούμ Εμπντί με τους δύο αυτούς στρατιωτικούς αξιωματούχους, δημοσιεύτηκε μια ανακοίνωση από το Κέντρο Τύπου του QSD.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρονται στο δελτίο τύπου, στην συνάντηση εξετάσθηκαν τα εξής θέματα:

– Οι  απειλές κατά της συνοριακής ασφάλειας στα σύνορα Β. Συρίας-Τουρκίας

– Ο σχεδιασμός και ο συντονισμός ανάμεσα στις QSD και στον Διεθνή Συνασπισμό, για την συνέχιση του αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία της ISIS

– Τα θέματα στα στρατόπεδα και η κατάσταση των φυλακισμένων μελών της ISIS  που βρίσκονται στα χέρα των QSD.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨Στην πλειοψηφία των θέματων που εξετάσθηκαν και συζητήθηκαν, οι Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις και ο Διεθνής Συνασπισμός έχουν τις ίδιες απόψεις¨.

Ο Εμπντί ανέφερε πως με σκοπό την επίλυση των υπαρχόντων θεμάτων πρέπει να προβληθεί ο διάλογος, ενώ για την εξαφάνιση της ISIS Πρέπει να συνεχιστεί ο συντονισμός.

https://anfturkce.com/kurdistan/koalisyon-komutanlarinin-ziyaretine-iliskin-qsd-den-aciklama-127980

Σχ: Όταν ο αιμοβόρος γείτονας (Τουρκία) ετοιμάζεται να επιτεθεί σε αυτό το μόρφωμα κουρδικού κράτος στην ΒΑ Συρία, κάθε επίσκεψη αξιωματούχου των ΗΠΑ είναι καλοδεχούμενη.
Έστων και αν δεν ομονόησαν σε όλα.