GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο ΕΛΛΗΝ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

του Κωνσταντίνου Λάττα Ένας λαός, αυτοφυής επάνω σε αυτόν τον βράχο, μικρός ανέκαθεν σε πληθυσμό, μεγάλος σε ανδραγαθήματα,...
του Κωνσταντίνου Λάττα

Ένας λαός, αυτοφυής επάνω σε αυτόν τον βράχο, μικρός ανέκαθεν σε πληθυσμό, μεγάλος σε ανδραγαθήματα, αλλά και λάθη!

Κατά την μακραίωνη ιστορία του, αντιμετώπισε σχεδόν όλους τους βαρβάρους της Γής (χαριτολογώντας θα μπορούσα να πω όλους εκτός Ιαπώνων, Κινέζων, Ινδιάνων, Αβορίγινων και μερικών ακόμα……..και αυτών λόγω αποστάσεως), πολλαπλασίους σε αριθμό, "λυσσασμένους" γιά σφαγή και λεηλασία.

Έπεσε θύμα σφαγών, εξανδραποδισμού, βασανιστηρίων, λεηλασίας, καταστροφής, λύγισε μα δεν πέθανε!

‘Ολοι αυτοί είχαν σαν στόχο την ληστεία και τον αφανισμό του λαού αυτού, από ζήλεια, διότι μπροστά του αισθάνοντο απλά ερπετά.

Τελικά όταν αντελήφθησαν ότι ο λαός αυτός πεθαίνει, αναρωτήθηκαν τι είναι αυτό που του προσδίδει αυτήν την τεραστίαν αντοχήν.

Κατάλαβαν ότι είναι η σκέψις, η δημιουργική και πολλάκις αυτοκαταστροφική σκέψις, δηλαδή η περίπλοκη εγκεφαλική διαδικασία επεξεργασίας των προσλαμβανομένων πληροφοριών, ο βαθμός της οποίας ορίζει την απόστασιν του ανθρώπου, από το ανθρωποειδές, δηλαδή ένα όν σαν όλους αυτούς τους βαρβάρους.

Τότε απεφάσισαν να κτυπήσουν αυτό ακριβώς το σημείο.
Πώς;

Με την παράλυσιν της λειτουργίας του.

Όπως ένα μέλος του σώματος όταν πάψη να κινείται, τελικώς χάνει αυτήν του την ικανότητα, αφού οι μύες που το κινούν ατροφούν, κάτι ανάλογον συμβαίνει και με τον εγκέφαλον.
Όταν ο φέρων αυτόν στραφή τεχνιέντως πρός τα υλικά αγαθά και τις απολαύσεις, έχει πάρη την άγουσαν προς την εξομοίωσιν με το ανθρωποειδές.

Κατέρχεται σιγά σιγά τις βαθμίδες της κλίμακος οι οποίες χωρίζουν το ανθρωποειδές από τον άνθρωπον.

"Άρτον και θεάματα" έλεγαν οι Ρωμαίοι άρχοντες, ότι πρέπει να έχη ο λαός!!!

Γιατί άραγε, από αγάπη πρός τον λαόν???

Προφανώς όχι.
Διά να μην σκέπτεται τίποτε άλλο εκτός από αυτά τα δύο!

Αυτήν την μέθοδον χρησιμοποίησαν οι εχθροί του Έθνους μας.

Αντί γιά καθρεφτάκια, που έδιναν γιά δόλωμα οι βάρβαροι Ευρωπαίοι άποικιοκράτες-δολοφόνοι – δουλέμποροι, στους αραπάδες, στο λαό μας έδωσαν BMW, MERCEDES και CAYENNE και του έμαθαν ότι η αξία του ανθρώπου βρίσκεται στη τσέπη του.

Σαν να μην έφταναν τα 400 χρόνια σκοταδισμού της Τουρκοκρατίας, της οποίας τα ίχνη είναι ακόμα εμφανή, ταυτοχρόνως υποβαθμίζουν σταθερά την ποιότητα της Παιδείας, χρησιμοποιώντας αθλίους Αριστερούς πράκτορες, τους οποίος οι ίδιοι οι βάρβαροι εχθροί μας έκαναν καθηγητές.

Ότι ακριβώς απαιτείται γιά να πάψη ο άνθρωπος να είναι άνθρωπος και να γίνη ανθρωποειδές !!!

Επικουρικώς κάνουν το κάθε τι προκειμένου να αποσυνθέσουν τον συνδετικόν ιστόν μεταξύ των Ελλήνων, καταστρέφοντας συστηματικά την γλώσσα τους, την θρησκεία τους , την οικογένειαν και το Εθνικό τους φρόνημα με την βοήθειαν πρακτόρων Αριστερών και Δεξιών.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε επιτέλους ότι έχουν απλώση δίχτυ γύρω μας και να αντισταθούμε, συσπειρούμενοι γύρω από τους βασικούς πυλώνες του Γένους μας, το Έθνους μας, την Πατρίδα μας, την Γλώσσα μας την Θρησκεία μας, την οικογένειά μας.

Οι εχθροί μας δρούν εκ των έσω, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι οι παραπάνω έννοιες είναι αναχρονιστικές και σαν σύγχρονοι άνθρωποι που είμαστε ( με τις BMW, και τις MERCEDES μας ), δεν είναι δυνατόν να είμαστε φορείς τέτοιων παρωχημένων αντιλήψεων.

Ας μην πέφτουμε στην καλοστημένη παγίδα τους.

Η μόνη σωτηρία των λαών από τα νύχια των αρπακτικών είναι η συσπείρωσις και η συσπείρωσις αυτή είναι εφικτή μόνον γύρω από τους πόλους ενός λαού και οι πόλοι αυτοί είναι τα κοινά γνωρίσματα μεταξύ των μελών του ήτοι.

Η ΚΟΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Η ΚΟΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Αυτά τα κοινά γνωρίσματα επιβάλλεται να μείνουν αλώβητα από το οξύ που τα ποτίζουν οι εχθροί μας, εμφανείς ή αφανείς.

Όπως ο κάθε άνθρωπος προσέχει τα πόδια του, τα πόδια που τον στηρίζουν και τον κινούν και ανησυχεί και πηγαίνει στον γιατρό όταν αισθανθή πόνο, ή όταν τραυματισθούν, χωρίς να κρίνη αν αυτά τα πόδια είναι κοντά, χονδρά, τριχωτά, όμορφα ή άσχημα, έτσι πρέπει να αισθάνεται και γιά τα πόδια που στηρίζουν την Εθνική ομάδα που ανήκει, απέχοντας από σοβαροφανείς, ψευτοκουλτουριάρικες, εύκολες και εν τέλει ανεύθυνες και επικίνδυνες κριτικές, γιά θέματα πολύ μεγαλύτερα από το άτομό του, διά θέματα τα οποία υπερβαίνουν το γνωστικόν του πεδίον, καυτηριάζοντας τους ενσυνείδητους ή ασυνείδητους πρακτορίσκους, όπου τους συναντά.

Η αναπαραγωγή του δήθεν προοδευτισμού, την διάδωσιν του οποίου έχει αναλάβη ενσυνειδήτως και επ’ αμοιβή η Αριστερή Ηγεσία και ανοήτως οι οπαδοί του αθλίου Αριστερισμού, είναι πράξις επιεικώς εγκληματική, αλλά και αυτοκαταστροφική.

Όταν κάποιος υποσκάπτει την έννοιαν του Έθνους, είναι σαν να πριονίζει το κλαδί που πατά, διότι το Έθνος είναι ο συνδετικός ιστός και η κοινή ασπίς διά όλους μας.

Αυτός είναι ο λόγος διά τον οποίον η Νέα Τάξις Πραγμάτων προσπαθεί να εξαλείψη τα Έθνη και τις θρησκείες, κυρίως δε την Χριστιανικήν θρησκείαν και τις γλώσσες, διότι πολίτες χωρίς κοινά χαρακτηριστικά, είναι πολίτες χωρίς μεταξύ τους συνοχή, άρα αποτελούν εύκολον στόχον.

Εις τον πόλεμον αυτόν βασικά όπλα είναι η προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ και ο Αριστερισμός, ο οποίος και αυτός βασίζεται εις την προπαγάνδαν.

Χρέος του κάθε Έλληνος προς τον εαυτόν του δηλαδή την ίδιαν του την ζωήν, την οικογένειάν του, τους συγγενείς του, τους φίλους του, τους συμπατριώτες του και τέλος την Μεγάλην Ασπίδα του το Έθνος του, είναι η προστασία των αξιών της φυλής του, ήτοι η ενσυνείδητη στήριξις των θεσμών της Οικογενείας, του Έθνους, της Θρησκείας, και της Γλώσσας, χωρίς να αναμειγνύει μέσα στο μυαλό του την έννοιαν του Έθνους με το Κράτος και την εκάστοτε Κυβέρνησιν της Χώρας και την θρησκείαν με τους εκάστοτε Λειτουργούς της.

Έθνος είναι μία ομάδα ανθρώπων με κοινή Πατρίδα, κοινή Γλώσσα, καινή Θρησκεία, κοινά ηθη, κοινά έθιμα, είναι το κοινό μας Κάστρο, δεν έχει σχέσιν με το Κράτος το οποίον συνήθως ευρίσκεται υπό την κατοχήν των πρακτόρων οι οποίοι προσποιούνται ότι κυβερνούν.

Το Έθνος είναι Έννοια που ζεί μέσα στο μυαλό των ανθρώπων, το κράτος είναι ένας Οργανισμός, ας μην τα μπερδεύουμε !!!!!!

Το κράτος πολλάκις διάκειται εχθρικά απέναντι εις τον πολίτη, διότι το κράτος έχει αλωθή από πράκτορες!!!

Το Έθνος ΠΟΤΕ δεν διάκειται εχθρικά απέναντι εις το μέλος του!!!

Όταν πολεμάμε δεν υπερασπιζόμεθα το κράτος!!!

Όταν πολεμάμε τους εισβολείς πρωτίστως πολεμάμε διά να υπερασπισθούμε το Έθνος μας, δηλαδή εμάς τους ιδίους και διά να υπερασπισθούμε το Έθνος μας, πρέπει να υπερασπισθούμε τον χώρον που ζεί, που τρέφεται, που αναπαράγεται αυτό το Έθνος.

Η θρησκεία, ανεξαρτήτως του θρησκευτικού του συναισθήματος και των απόψεων τις οποίες έχει ο καθείς εξ ημών διά την προέλευσίν της και την φιλοσοφίαν της, από την μεταβυζαντινή εποχή και εντεύθεν, αποτελεί μίαν ισχυράν συνδετικήν ουσίαν διά το Γένος μας.

Πολλάκις η Ηγεσία της Εκκλησίας ανήκει εις το ίδιο Κύκλωμα πρακτόρων, εις το οποίον ανήκουν και οι κυβερνήσεις.

Είναι γνωστόν ότι εις τους κόλπους της ηγεσίας της, βρίσκουν εύκολον τρόπον οικονομικής εξασφαλίσεως κάθε είδους περίεργοι τύποι.

Τούτο όμως δεν πρέπει να επηρεάζη τις απόψεις μας γιά την Εκκλησίαν.

Ισχύει κάτι ανάλογον με αυτό που ανέφερα παραπάνω διά την σχέσιν Έθνους και κράτους.

Ως εκ τούτου είναι ανεπίτρεπτος, διά να μην πω εγκληματικός ο πόλεμος εναντίον της Εκκλησίας, με δικαιολογίαν την συμπεριφοράν των Λειτουργών της.

Οι Λειτουργοί της Εκκλησίας είναι μέρος του λαού και όταν κάποιος εξ ημών των ενάρετων Λαϊκών σκέπτεται να ασκήση την δικαιολογημένην βεβαίως κριτικήν του, καλόν θα ήταν να δώση προτεραιότητα εις την αυτοκριτικήν.

Τότε η κριτική του θα είναι πολύ πιό δίκαια και αντικειμενική και ωφέλιμη !!!

Όλοι παριστάνουμε τους δικαίους κριτές, αλλά πόσοι εξ ημών είμεθα έτοιμοι να ακούσουμε την κριτικήν των άλλων διά το πρόσωπόν μας?

Οι Ιεράρχες δεν έπεσαν από τον ουράνο !!!

Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα σε μίαν κοινωνίαν διεφθαρμένη, εις την ιδίαν κοινωνίαν που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και εμείς, δηλαδή εις την κοινωνίαν των παντοειδών αθλίων συμβιβασμών και είναι φυσικόν πολλοί από αυτούς να μην είναι κατάλληλοι διά την θέσιν την οποίαν κατέχουν.

Γιατί άλλωστε θα μπορούσε να ήταν όλοι κατάλληλοι, μήπως τους επιλέγει ο Θεός???
Μήπως κάποιος εξ υμών γνωρίζει κάποιαν κοινωνικήν ή επαγγελματικήν ομάδα, της οποίας όλα τα μέλη αριστεύουν ???

Δεν είναι λοιπόν λόγος αυτός να πολεμούμε την Εκκλησίαν.

Η οικογένεια, το Έθνος, η θρησκεία και η υπέροχη και μοναδική εις τον Πλανήτη νοηματική Ελληνική γλώσσα μας, πρέπει να αποτελούν διά όλους μας Ιερά Κειμήλια, τα οποία θα μας τροφοδοτούν πάντα με το απαραίτητο οξυγόνο διά να επιβιώνουμε, ως Έθνος, μέσα σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά εχθρικόν.

Μόνο με μία τέτοια στάσιν, έχουμε ελπίδα να υποστούμε τις μικρότερες δυνατές ζημίες, από την εν εξελίξει επιδρομή των βαρβάρων.

eyoieyan.wordpress.com