GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βουλευτικές εκλογές 2019: Οι πολίτες «ψηφίζουν» θάλασσα - «Βουλιάζουν» οι παραλίες (φωτο)

Στο δίλημμα εκλογές ή παραλία, πολλοί ήταν οι πολίτες που «ψήφισαν» το δεύτερο μιας και ο υδράργυρος έχει αγγίξει πολύ υψηλές...





Στο δίλημμα εκλογές ή παραλία, πολλοί ήταν οι πολίτες που «ψήφισαν» το δεύτερο μιας και ο υδράργυρος έχει αγγίξει πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Σήμερα, οι Έλληνες πολίτες προσέρχονται στις κάλπες προκειμένου να εκλέξουν εκείνους που θα τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή.
Πρόκειται για τις πρώτες βουλευτικές εκλογές της μεταμνημονιακής εποχής και για τις 19ες της μεταπολίτευσης.
Εθνικές εκλογές στην καρδιά του καλοκαιριού έχουν να διενεργηθούν από το 1928 (19 Αυγούστου), ενώ μέσα στο κατακαλόκαιρο στήθηκαν εθνικές κάλπες και τα έτη 1910 (21 Αυγούστου) και 1875 (18 Ιουλίου).

Χιλιάδες πολίτες τόσο στην Αττική όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας κατέκλυσαν τις παραλίες ήδη από πολύ νωρίς το πρωί, προκειμένου να πάρουν μια ανάσα δροσιάς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αργολίδα, όπου οι κάτοικοι έχουν γεμίσει τις παραλίες.
Μερικοί βέβαια άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα νωρίτερα, ενώ κάποιοι άλλοι πρόκειται να ψηφίσουν αργότερα, ενώ θα έχει πέσει λίγο η θερμοκρασία.


Όπως και να ’χει, οι σημερινές βουλευτικές εκλογές δεν θα σταθούν εμπόδιο στους πολίτες που έχουν αποφασίσει να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, μια ιδιαίτερα ζεστή μέρα.
Όσοι δεν έχετε ακόμα ψηφίσει ή δεν έχετε πάει για βουτιές, μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο.


Πριν πάτε στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζετε, φορέστε τα μαγιό σας, βάλτε τα απαραίτητα στο αυτοκίνητο και αφού «σταυρώσετε» τους υποψήφιους, πάρτε τον δρόμο για την κοντινότερη παραλία για μια σύντομη απόδραση.


Πολλοί ήταν αυτοί που προτίμησαν να πάνε στις παραλίες αντί να πάνε να ψηφίσουν


Αρκετοί ήταν αυτοί που έτρεξαν από νωρίς στις παραλίες για να δροσιστούν, καθώς σε πολλές περιοχές της Ελλάδας σημειώνονται υψηλές θερμοκρασίες.

pronews.gr