GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καθηγητής Φώσκολος: Μεγάλο παραμύθι η Κλιματική Αλλαγή!.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΘΑΤΣΕΡ ΤΟ 1978

Ως γνωστόν, ο άνθρωπος που έπεισε τους ξεφτιλισμένους πολιτικάντηδες να ξεκινήσουν έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο πέρ...

Ως γνωστόν, ο άνθρωπος που έπεισε τους ξεφτιλισμένους πολιτικάντηδες να ξεκινήσουν έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο πέριξ της Κρήτης είναι ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος.

Τον καθηγητή Φώσκολο επί χρόνια λοιδορούσαν οι μπολσεβίκοι και οι κάθε λογής «περιβαλλοντολόγοι», επειδή τολμούσε να μιλάει δημοσίως για τον τεράστιο ορυκτό πλούτο που κρύβει η θάλασσα της Κρήτης. 
Πρίν λίγες ημέρες, στις 12 Ιουλίου 2019, ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη 100 λεπτών στο κρητικό κανάλι «CreteTV», όπου έκανε «σκόνη» τους κάθε λογής «δικαιωματάκηδες» των ΜΚΟ που μας παραμυθιάζουν για την Κλιματική Αλλαγή.
Το βίντεο υπάρχει στο YouTube και μπορείτε να το δείτε εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=3KzkHO8W9lU&t=3359s)

ΧΟΝΤΡΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ «ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ» ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ

Μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Φώσκολος αποκάλυψε ότι η Κλιματική Αλλαγή είναι ένα πελώριο παραμύθι. 
Πρόκειται για μία εφεύρεση της Μάργκαρετ Θάτσερ την δεκαετία του 1970, προκειμένου να εξοντώσει το πανίσχυρο συνδικάτο των ανθρακωρύχων.
Με τα χρόνια, την προπαγάνδα για την Κλιματική Αλλαγή εκμεταλλεύτηκαν οι παμπόνηροι «δικαιωματάκηδες» των Περιβαλλοντικών ΜΚΟ και κερδίζουν εκατομμύρια πουλώντας «αέρα κοπανιστό»!..
Παραμύθι είναι επίσης ότι τα αυτοκίνητα μολύνουν την ατμόσφαιρα, πράγμα που έχουν εκμεταλλευτεί οι εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και θησαυρίζουν, παίρνοντας γενναίες επιδοτήσεις από τα Κράτη!..
Εξίσου παραμύθι είναι και το υποτιθέμενο «λιώσιμο των πάγων» στους πόλους, που υποτίθεται ότι θα ανεβάσουν την στάθμη των ωκεανών, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν από τον χάρτη (για παράδειγμα…) όλα τα νησιά του Αιγαίου!..
Επί 25.000 χρόνια, τόνισε ο διαπρεπής καθηγητής Αντώνης Φώσκολος, η θερμοκρασία της Γής ήταν + 2 βαθμούς μεγαλύτερη από ό,τι σήμερα και οι πάγοι δεν έλιωσαν. 
Τέλος, άφησε μπηχτές για γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες που δεν θέλουν να εξορυχθεί το αποδεδειγμένα τεράστιο κοίτασμα Φυσικού Αερίου της Κρήτης, προκειμένου να θησαυρίζουν από την μεταπώληση του Ρώσικου Φυσικού Αερίου που η Ελλάδα το αγοράζει σήμερα σε διπλάσια τιμή από ό,τι θα στοιχίζει το Φυσικό Αέριο της Κρήτης!..

«ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ» ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!

Εξίσου χοντρό ψέμμα είναι ότι τάχα ο λιγνίτης που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ μολύνει την Ατμόσφαιρα.
Αυτό, πάντα κατά τον καθηγητή Φώσκολο, λέγεται για να χοντροκονομήσουν οι έμποροι των Ανεμογεννητριών και οι περιβαλλοντικές ΜΚΟ.
Όλοι αυτοί, μόνο τα τελευταία 10 χρόνια, τσέπωσαν από τον πενόμενο Ελληνικό Λαό πάνω από 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιδοτήσεις, τάχα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα!

Μεταφέρουμε επί λέξει ελάχιστα μόνο από όσα εκπληκτικά είπε ο καθηγητής Φώσκολος στις 12 Ιουλίου στο «CreteTV», για να αντιληφθείτε πόσο μεγάλη κομπίνα είναι η λεγόμενη Κλιματική Αλλαγή, από την οποία κυριολεκτικά θησαυρίζουν οι «δικαιωματάκηδες», πουλώντας «φύκια για μεταξωτές κορδέλλες».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ: «Όσα Πανεπιστήμια μιλάνε για Κλιματική Αλλαγή, λένε αρλούμπες.
ΑΝ δείτε πώς ξεκίνησε το θέμα της Κλιματικής Αλλαγής, θα γελάσετε:
Πρόκειται για πολιτικό θέμα.
Ξεκίνησε το 1978 από την Μάργκαρετ Θάτσερ, η οποία είχε πρόβλημα με τους Εργατικούς, οι περίφημες απεργίες που έκαναν τότε οι Ανθρακωρύχοι για να την ρίξουν.
Πάει, λοιπόν, η Θάτσερ και παίρνει χρήματα πολλά, πάει στους επιστήμονες και τους λέει:
«Πάρτε τόσα χρήματα και αποδείξτε ότι το διοξείδιο του άνθρακος που βγαίνει από το κάρβουνο καταστρέφει την ατμόσφαιρα».
Και τα πήρανε τα χρήματα οι επιστήμονες και δείξανε ψέμματα!..
Παρουσιάσανε ψεύτικα στοιχεία.
Θα τα κάνω επίσημη ανάλυση όταν με καλέσουν στο ΙΓΜΕ (σ.σ.: Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) και μου δοθεί η ευκαιρία. 
Μού είπαν ότι θα με καλέσουν για να τους τα πώ… »

makeleio.gr