GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΚΟΤΖΙΑ...βρέθηκαν 10 Βουλευτές...αναζητούνται άλλοι 20!

Με την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν τα όργανα... Φαίνεται να υλοποιεί την προεκλογική του δέσμευση ο Κυριακός Βελόπουλος για τη...
Με την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν τα όργανα...

Φαίνεται να υλοποιεί την προεκλογική του δέσμευση ο Κυριακός Βελόπουλος για την ακύρωση της προδοσίας της Μακεδονίας και φέρνει στην επιφάνεια την μήνυση  που κατέθεσε ο Γεώργιος Τάτσιος για λογαριασμό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων την 31η Μαίου 2018 κατά του Κοτζιά για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας. 

Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στη Βουλή προς διερεύνηση και άρση βουλευτικής ασυλίας διότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ βρέθηκαν ποινικά αδικήματα.
Άλλωστε ΠΩΣ μπορούσαν οι εισαγγελείς να παραβλέψουν τα 43 ψηφίσματα Δημοτικών Συμβουλίων της Μακεδονίας (72% επί του συνόλου των Δήμων της Μακεδονίας) στα οποία αναφέρεται ΡΗΤΑ η βούληση για ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ του ονόματος της Μακεδονίας επουδενί;
Αυτά τα ψηφίσματα προέκυψαν κατόπιν ενεργειών της ΠΟΠΣΜ, η οποία με στρατηγικό σχεδιασμό απέκτησε σημαντικά εφόδια για την διεκδίκηση των δικαίων του Μακεδονικού Ελληνισμού.
Αυτά τα ψηφίσματα  (μαζί με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια) είναι η τρανή απόδειξη του σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας και κατάχρησης εξουσίας από τον Κοτζιά.

Ο Κοτζιάς παρότι πλέον δεν είναι βουλευτής καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία διότι καταγγέλθηκε για πράξεις που έκανε κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας.

Απαιτούνται 30 βουλευτές για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής.
Κι ενώ η δικογραφία βρισκόταν στην Βουλή από τον Σεπτέμβριο του 2018, ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν ενδιαφέρθηκε για την απόδοση Δικαιοσύνης.
Μετά τις ευρωεκλογές που προεξόφλησαν την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε κινήθηκε η διαδικασία από την Δικαιοσύνη και διατάχθηκε λήψη καταθέσεων από επιστήμονες σχετικά με τις επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών ώστε να επικαιροποιηθεί ο φάκελλος της δικογραφίας κατά Κοτζιά.
Μετά τις εκλογές της 7ης ΙΟυλίου 2019 και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος δηλώνει ότι οι 10 βουλευτές της Ελληνικής Λύσης τάσσονται υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής.


Αναζητούνται άλλοι 20 βουλευτές που θα σεβαστούν τις αγωνίες του Ελληνικού λαού και θα οδηγήσουν σε σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΠΟΠΣΜ στην οποία φαίνεται ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η πορεία της δικογραφίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ.Γεώργιος Τάτσιος στις 31/5/18 κατ’ εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΠΣΜ, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας κατ άρθρον 135 ΠΚ, ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κ.Χρήστου Νάιντου.

Η μήνυση αυτή διεκπεραιώθηκε ταχύτατα από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Την 1/6 διαβιβάστηκε με αρ. πρωτ. ΑΕ2018/1619 στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στις 7/6 χρεώθηκε σε Εισαγγελέα στην Αθήνα.

Η Εισαγγελέας κα Παπαγεωργακοπούλου αμελλητί στις 5/7/18 (πριν δηλαδή την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ που έλαβε χώρα στις 12/67/18) διαβίβασε την μήνυσή μας, μέσω του Υπουργού Δικαιοσύνης στην Βουλή.

Εν τω μεταξύ, είχανε όλες οι Παμμακεδονικές Ενώσεις (Αμερικής, Καναδά, Αυστραλίας, Αφρικής, και η υποφαινομένη) προσφύγει από 28/6/18 στο Συμβούλιο της Επικρατείας προς ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Παρότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, γνώριζε το γεγονός αυτό, κράτησε στο γραφείο του την παραγγελία της κυρίας Εισαγγελέως για διαβίβαση στην Βουλή, για χρονική περίοδο μεγαλύτερη των 2,5 μηνών.

Κατά την υπογραφή της κατάπτυστης (Συμφωνίας των Πρεσπών), ο μηνυόμενος κ.Κοτζιάς σφετερίστηκε και την εξουσία της Βουλής.

Σήμερα μιλάμε για τετελεσμένο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας με σφετερισμό της εξουσίας που απονέμει το Σύνταγμα στο κρατικό αξίωμα του Υπουργού Εξωτερικών.
Μιλάμε για κατάλυση δημοκρατικών θεσμών, της έκφρασης του Ελληνικού λαού μέσω δημοψηφίσματος και της λαϊκής κυριαρχίας, ως και του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος ( η βουλή, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την αυθεντική βούληση του ελληνικού λαού).

Επίσης τετελεσμένο, μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, είναι το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, κατ’ άρθρον 138 ΠΚ.

Να σημειωθεί ότι όταν ο κ.Κοτζιάς με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ τετελεσμένα, με πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, υπήρχε ήδη σε εκκρεμότητα εις βάρος του, ανοιγείσα ποινική υπόθεση ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Άρα όλες οι μέχρι τώρα ενέργειες του είναι ποινικά κολάσιμες και ακυρώσιμες και για τον λόγο ότι γνώριζε ο ίδιος ο κ.ΚΟΤΖΙΑΣ (και οι, Υπουργός Δικαιοσύνης, Πρωθυπουργός, Υπουργός Εθνικής Άμυνας), ότι διερευνάτο ποινικά η ύπαρξη αδικήματος στις πράξεις του ως Υπουργού Εξωτερικών.
Όταν δηλαδή δέσμευε την Ελλάδα στις 17/6 υπογράφοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών, παραχωρώντας το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ, που κατά τον ισχυρισμό μας σημαίνει και παραχώρηση εδάφους.

Από τις 5/7/2018 η μήνυσή μας βρισκόταν στα συρτάρια του Υπουργού Δικαιοσύνης κατ’ επιλογήν του και κατά παράνομο τρόπο, διότι ο νόμος επιτάσσει αμελλητί την διαβίβαση στην Βουλή.
Η Βουλή έκλεισε με θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος, από τον φρούραρχο στις 13 Ιουλίου, (ημερομηνία μάλιστα, κατά την οποία συζητείτο η αίτηση αναστολής των Παμμακεδονικών Ενώσεων στην Ολομέλεια του ΣτΕ).

Κατά τον τρόπο αυτόν φαλκιδεύτηκε το δημοκρατικό πολίτευμα και στερήθηκε από τους έλληνες βουλευτές το δικαίωμα να κρίνουν κατά συνείδηση σε άμεσο χρόνο, και πριν προκύψουν τετελεσμένα για την Ελλάδα από τις παράνομες πράξεις του Υπουργού, εάν κρίνουν ότι οφείλει άμεσα να αρθεί η ασυλία του και να καταστεί κατηγορούμενος.

Ώσπου στις 28/9 εν μέσω του ορυμαγδού της πληροφόρησης για το δημοψήφισμα στα Σκόπια , ο Υπουργός Δικαιοσύνης απέστειλε την μήνυσή μας στην Βουλή, μαζί με άλλες 4 ήσσονος σημασίας, με προφανή σκοπό να ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ, ώστε να περάσει απαρατήρητη και τελικά να θαφτεί.

Σε κάθε περίπτωση, όταν ο Υπουργός έδινε εντολή στην αντιπροσωπεία μας στο ΝΑΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, και πολύ περισσότερο, να μην φέρει αντίρρηση στην απαίτηση της Τουρκίας, η χώρα αυτή να προσκληθεί με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΚΕΤΟ!, ήταν απολύτως υπόλογος έναντι της Δικαιοσύνης και δεν είχε καν, ούτε την κατ’ επίφασιν νομιμότητα, λόγω, έστω, άρνησης της Βουλής για άρση της ασυλίας του.
Κι αυτό επειδή ο Υπουργός Δικαιοσύνης προτίμησε την ασφάλεια και κράτησε την μήνυσή μας στο συρτάρι του.

Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση

Σχετικά με τη μήνυση, την οποία έκρινε προς διερεύνηση η Ελληνική Δικαιοσύνη, ΔΙΑΒΙΒΆΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΛΛΗΤΊ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ, οφείλουν πολλοί περισσότεροι από 30 βουλευτές (που είναι το απαιτούμενο ελάχιστο) να ζητήσουν την σύσταση εξεταστικής επιτροπής διερεύνησης των ποινικών αδικημάτων του Υπουργού Εξωτερικών, με πρότασή τους (μάλιστα, όλοι όσοι λένε ότι είναι αντίθετοι στη Συμφωνία οφείλουν έμπρακτα να το αποδείξουν).

Οι βουλευτές οφείλουν και αυτοί να αχθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διερευνήσουν τα ποινικά αδικήματα του κ. Κοτζιά μετά πρόταση τουλάχιστον 30 βουλευτών.

Άλλως οφείλει η Δικαιοσύνη να ανακτήσει την πραγματική της λειτουργία και ανεξαρτησία, και να διώξει αυτεπαγγέλτως, ως οφείλει τα ποινικά αδικήματα που διέπραξε ο κ. Κοτζιάς.

Κριτής όλων ο ελληνικός λαός .
Όλοι παίρνουμε θέση.

Η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει Ελλάδα.