GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η Ανάληψη της εξουσίας απο τον Μητσοτάκη θα είναι και ο πολιτικός του τάφος.

Άνθρωποι ρηχοί, που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, αποθεώνονται από έναν λαό που τραβάει τον δρόμο της κακομοιριάς και της α...





Άνθρωποι ρηχοί, που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, αποθεώνονται από έναν λαό που τραβάει τον δρόμο της κακομοιριάς και της αποτυχίας του.
Το σύστημα, αλλάζοντας τα πρόσωπα αλλά όχι την προδοτική νοοτροπία των κοινοβουλευτικών παρατάξεων, ξεδιάντροπα μεταστρέφει την ροή του κόσμου σε μια παράταξη που είναι συνένοχος της σημερινής καταστάσεως.
Και αυτός ο λαός, συνεχίζει να τρέχει στις ίδιες παρατάξεις από τις οποίες πριν λίγα χρόνια έτρεχαν να γλυτώσουν, που πρόδωσαν και εξευτέλισαν τον ίδιο αυτό λαό που θα τους ξανά ψηφίσει και δεν αντιλαμβάνεται ότι η ψήφος δεν είναι τίποτα άλλο παρά η νομιμοποίηση της προδοσίας.
Ο Εθνικιστής, καλείται να κάνει την αυτοκριτική του, καλείται να κατανοήσει πόσο πολύ ανάγκη τον έχει η Μητέρα Ελλάς και να γυρίσει στον Ελληνικό της τρόπο σκέψης και δράσης.
Καλείται, να υπάρξει ο Ήρωας που οι καιροί απαιτούν και που οι πολλοί προσμένουν.
Καλείται να αποτινάξει τις ξενόφερτες στάχτες από τα μάτια του και να αναθαρρήσει και αυτήν την πολύ μεγάλη καταστροφή, να την μετατρέψει σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.
Την ευκαιρία εκείνη, να ανασηκώσει την Μητέρα Ελλάδα από την χρυσή της λάρνακα και να αναφωνήσει, Ηρωικά, στεντόρεια και Ελληνικά: 
ΕΛΛΑΣ ΕΓΕΙΡΟΥ!

Αξιωματικός Καταδρομών ε.α.,Ανδρέας Πετρόπουλος. 
49η εκπομπή, "Ελληνοκρατία".

Αναδημοσίευση απο τον δίαυλο Επανελλήνισις. https://youtu.be/GzM2lVD0b_c

.