GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εκλεκτοί Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο Εθνικό προσκλητήριο της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση από το...




Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση από τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε αρχικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει εδώ και καιρό την νομιμοποίηση και το λαϊκό έρεισμα από τις αρχές του 2017 και το γεγονός πως φτάσαμε μέχρι σήμερα για την διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών οφείλεται στην αδέξια και ανύπαρκτη αντιπολίτευση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή είχε απέναντί της ένα ολόκληρο σύστημα από συκοφαντίες και αποκλεισμούς και παρόλα αυτά κατόρθωσε να διατηρήσει τις δυνάμεις της.

Με σύμμαχο την ασυμβίβαστη Ελληνική Νεολαία, τους άνεργους και τον Λαό η Χρυσή Αυγή, το μόνο αντισυστημικό κόμμα, θα δώσει την προεκλογική μάχη σε όλη την Επικράτεια.

Παράλληλα, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή απηύθυνε ένα εθνικό προσκλητήριο, το οποίο βρήκε θετική ανταπόκριση από εκλεκτούς συμπολίτες μας.

Για την ερχόμενη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκαθάρισε πως είναι συνέχεια της καταστροφικής και εθνομηδενιστικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας πως μαζί ψήφισαν το τρίτο Μνημόνιο, το ισλαμικό τέμενος και το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Τέλος, έστειλε το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα επιστρέψει περισσότερη δυνατή.


xryshaygh.com