GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Παρέμβαση Καραμανλή - « Δημόσια παρέμβαση με ομιλία μετά δέκα χρόνια».

Πως ενεργοποιείται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενόψει της εκλογικής μάχης στις 7 Ιουλίου και πως ετοιμάζει παρέμβαση αναφέρουν σή...




Πως ενεργοποιείται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενόψει της εκλογικής μάχης στις 7 Ιουλίου και πως ετοιμάζει παρέμβαση αναφέρουν σήμερα δημοσιεύματα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός θα κάνει την πρώτη του παρέμβαση μετά από δέκα χρόνια.
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ενόψει της παρουσίασης από την Διοικούσα Επιτροπή των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στην Α΄ και Β΄ ομώνυμη εκλογική Περιφέρεια σε ειδική εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Κατά τις πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής για πρώτη φορά θα ανέβει στο βήμα και θα κάνει δημόσια παρέμβαση  με ομιλία απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Στις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις περιοριζόταν είτε σε γραπτή δήλωση στήριξης είτε σε δήλωση σε τηλεοπτικά κανάλια.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει και να ζητήσει από τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία τονίζοντας πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές.
Η «Εστία», εφημερίδα με πρόσβαση στο «περιβάλλον Καραμανλή» φιλοξενεί το θέμα στο πρωτοσέλιδο και αναφέρει πως ο πρώην Πρωθυπουργός θα κάνει «δημόσια παρέμβαση μετά δέκα χρόνια».
Θα είναι η πρώτη φορά, γράφει η «Εστία», που ο κ. Καραμανλής θα ανέβει σε κομματικό βήμα από το 2009.
Η τελευταία ήταν σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως δύο ημέρες πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 λίγο πριν παραιτηθεί.

Πηγή:lifo.gr