GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βίντεο: Εμπάργκο καλτσοδέτες και ένταση - Η αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη «εκτός εαυτού» με δημοσιογράφο

Άνευ προηγουμένου σκηνές σε συνέντευξη Τύπου - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αντιπεριφερειάρχης και δημοσιογράφος Καβγάς...





Άνευ προηγουμένου σκηνές σε συνέντευξη Τύπου - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αντιπεριφερειάρχης και δημοσιογράφος

Καβγάς άνευ προηγουμένου σημειώθηκε ανάμεσα στην απερχόμενη αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και τον διευθυντή του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Best TV, Νίκου Μπελογιάννη, στη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τη συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη, ο οποίος έχασε την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Παναγιώτη Νίκα.


Η αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε την πρόθεση του κ. Τατούλη να μείνει εκτός της συνέντευξης η τηλεόραση Best, ωστόσο του τόνισε πως εάν ήθελε θα μπορούσε να παραμείνει. 

Η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου εξήγησε πως ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» έχει θέσει εμπάργκο στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.
Από την πλευρά του, ο κ. Μπελογιάννης ανέφερε πως το κανάλι είναι ανοικτό και τόνισε πως η Περιφέρεια είναι θεσμικός τόπος και τα γραφεία δημόσιος θεσμικός χώρος και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ΜΜΕ.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο καβγάς «άναψε» και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, όταν η κυρία Νικολάκου εξαπέλυσε λεκτική επίθεση προς τον κ. Μπελογιάννη, ο οποίος τόνισε ότι η Περιφέρεια δεν είναι μαγαζί σας αλλά θεσμικός χώρος. 

«Εσύ έχεις μαγαζιά», του είπε και στη συνέχεια φώναζε:
«Εαν είσαι άντρας, πάμε έξω να τα πούμε». «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά σας», απάντησε λιτά ο κ. Μπελογιάννης, ενώ όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα είχαν μείνει άφωνοι με το συμβάν που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.

protothema.gr