GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου είπε ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες

«Δικαιούνται το όνομα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ότι του είχε πει ο πρωθυπουργός τον Φεβρουάριο του 2018 Την...





«Δικαιούνται το όνομα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ότι του είχε πει ο πρωθυπουργός τον Φεβρουάριο του 2018

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα αναμένει η πολιτική σκηνή της χώρας, μετά τη δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, για όσα είχε ισχυριστεί ενώπιόν του ο πρωθυπουργός, αποκαλώντας τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες» και λέγοντας πως «δικαιούνται το όνομα».

«Ο Αλέξης Τσίπρας μου είπε τον Φεβρουάριο του 2018 ότι είναι άποψη του ΣΥΡΙΖΑ πως οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες και δικαιούνται το όνομα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σε εκπομπή του One Channel την Πέμπτη.

Ο κ. Λεβέντης κλήθηκε να σχολιάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως «έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα πριν την υπογραφή» και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να γίνει έστω και τώρα, έστω και εκ των υστέρων. Υπογράμμισε δε πως «ο λαός δεν θα επέτρεπε αυτήν την προδοσία».
Αναφερόμενος στο κυβερνών κόμμα είπε πως το ακροατήριο του δεν ενδιαφέρεται για τη χώρα και συμπλήρωσε πως όταν ρώτησε τον πρωθυπουργό αν θα προδώσει τη Μακεδονία, εκείνος του απάντησε πως «είναι απόφαση του κόμματός του να πάει να δώσει το όνομα».

Eρωτώμενος για τα υψηλά ποσοστά που πήρε η Νέα Δημοκρατία στη Μακεδονία στις ευρωεκλογές, είπε πως αυτό συνέβη διότι κορόιδεψε τον λαό.
«Η Νέα Δημοκρατία επί Κωνσταντίνου Καραμανλή, ήταν η πρώτη που έδωσε το Μακεδονία.
Πρότειναν όνομα ‘’Μακεδονία (Σκόπια)’’ και η συμφωνία δεν είχε προχωρήσει γιατί η άλλη πλευρά ήθελε σκέτο ‘’Μακεδονία’’» κατέληξε. Συμπλήρωσε, δε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συνένοχος του Αλέξη Τσίπρα στην προδοσία.

.
protothema.gr