GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η πολιτική της ΕΕ: Η σύγχρονη εφαρμογή του δόγματος Μπρέζνιεφ;

Ο Νιγκελ Φαρανζ περιεγραψε στις ομιλιες του την Ευρωπαικη ενωση συν τοις αλλοις ως την συνχρονη εφαρμογη του δογματος Μπρεζνιεφ...



Ο Νιγκελ Φαρανζ περιεγραψε στις ομιλιες του την Ευρωπαικη ενωση συν τοις αλλοις ως την συνχρονη εφαρμογη του δογματος Μπρεζνιεφ.
Το δογμα Μπρεζνιεφ κηρυχθηκε στις 12 Νοεμβριου του 1968 απο τον αρχηγο του κομματος Λεωνιδα Μπρεζνιεφ.
Ο λογος γινεται για την περιορισμενη αυτοκυριαρχια των σοσιαλιστικων κρατων, δινοντας ετσι το δικαιωμα επεμβασης, εαν σε καποιο απο αυτα τα κρατη απειλειτο ο σοσιαλισμος.
Με πιο σαφη λογια αυτο θα πει απολυτη εξουσια της Ρωσικης ηγεσιας, με παντελη στερηση ελευθεριας της γνωμης και της εκφρασης, και μαζι και καθε εξουσια των χωρων της Σοβιετικης ενωσης.
Τα ιδια προτυπα φαινονται ολο και πιο πολυ και στην ΕΕ.
Στην ιταλια και στην ελλαδα οι εκλεγμενες απο τον λαο κυβερνησεις, οι οποιες ασκουσαν κριτικη στην ΕΕ απομακρυνθηκαν στο αψε-σβησε.
Ο Νιγκελ Φαρανζ τελειωνε τους λογους του λεγοντας, οτι στην ευρωπαικη ενωση η λεξη του δογματος Μπρεζνιεφ // σοσιαλισμος// αντικαταστηθηκε με την λεξη //ευρωπαικη ενωση //.
Το περιεχομενο του δογματος ταυτιζεται απολυτα με την πολιτικη της Ε.Ε.
Το οτι η Ε.Ε. δεν ενδιαφερεται για την γνωμη των πολιτων το επιβεβαιωνει και η Σαρα Βαγκενκνεχτ, προεδρος του αριστερου γερμανικου κομματος.
Παραθετω:
// Το ευρωπαικο κοινοβουλιο εχει απομακρυνθει απειρως απο τους πολιτες, και το κοινοβουλιο ειναι ενα τεχνολογικο σχημα.
Σε εθνικο επιπεδο αυτο ειναι καπως δυσκολο.
Η ελβετια ειναι ενα θαυμαστο παραδειγμα πως λειτουργει η αμεση δημοκρατια.
Ηταν η ελβετια μελος της ευρωπαικης ενωσης και της ευρωπαικης ζωνης, δεν θα μπορουσαν οι πολιτες για πολλα θεματα να συναποφασισουν.//
Σας ευχαριστω πολυ. 

von hm./aa.

.
kla.tv