GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ποιος τους επιτρέπει να κυκλοφορούν με μαχαίρια και πιστόλια;»: Ξεσπά ο περιπτεράς που τον μαχαίρωσαν Ιρακινοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένωση Καπνοπωλών Περιπτεριούχων:  Καθημερινό φαινόμενο - Έχουν συμμορίες Παράνομοι ήταν οι μετανάστες, οι οποίοι μαχαίρ...




Ένωση Καπνοπωλών Περιπτεριούχων: 
Καθημερινό φαινόμενο - Έχουν συμμορίες

Παράνομοι ήταν οι μετανάστες, οι οποίοι μαχαίρωσαν στην ωμοπλάτη τον περιπτερά στο Σύνταγμα και ακόμα έναν πολίτη, για δύο ψάθινα καπέλα.

«Καθημερινό φαινόμενο» χαρακτήρισε μιλώντας στο enikos.gr, τις κλοπές και τις ληστείες σε περίπτερα o πρώην πρόεδρος της ένωσης Καπνοπωλών Περιπτεριούχων Τέως Διοικήσεως Πρωτευούσης, Γιάννης Πλακόπουλος με αφορμή την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε υπάλληλος περιπτέρου στο Σύνταγμα το βράδυ της Δευτέρας όταν από δύο άνδρες αποπειράθηκαν να ληστέψουν το περίπτερο.

«Ανησυχούμε, έχει πάρει ανεξέλεγκτη μορφή το φαινόμενο.
Ο κλάδος είναι φοβισμένος καθώς ο εύκολος στόχος είναι τα περίπτερα. Πολύ συχνά έρχονται συμμορίες έξι ατόμων και αδειάζουν τα καταστήματα», δήλωσε ο κ. Πλακόπουλος.

Μάλιστα, ο κ. Πλακόπουλος υποστήριξε ότι λόγω της επικινδυνότητας πολλοί συνάδελφοί του δυσκολεύονται να βρουν υπαλλήλους για διανυκτέρευση.

Από την πλευρά του ο περιπτεράς που δέχθηκε την αιματηρή επίθεση, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ»:

«Κλέβανε, βγήκα έξω να τους φωνάξω και με χτυπήσανε.
Αυτό έγινε και τελείωσε.
Τι να γίνει;
Όπως κάνουν κάθε μέρα.
Ο ένας είχε μαχαίρι ο άλλος δεν είχε τίποτα. (…)

Είναι το πιο φυλασσόμενο σημείο στην Ελλάδα, δεν υπάρχει άλλο.
Το θέμα είναι ποιος επιτρέπει σε αυτούς τους ανθρώπους να κυκλοφορούν με μαχαίρα και πιστόλια».

Δείτε πλούσιο τηλεοπτικό υλικό:



https://www.el.gr/ellada/koinonia/poios-toys-epitrepei-na-kykloforoyn/?fbclid=IwAR0Io_uA5E8_njN_xjZc4JQrtsLQ-GpRDWBV0FA6l4rtn8Werjrb39gC_YU