GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Think Tank: «Ερχεται πολιτικός "σεισμός" - Τελειώνουν οι εξτρεμιστές Μέρκελ, Μακρόν, Γιούνκερ - Αυτοί διέλυσαν την ΕΕ»

Μ.Σαλβίνι: "Πάμε για επανάσταση Τραμπ στην Ευρώπη" "Ηρθε η ώρα να τελειώσουμε με τους πραγματικούς εξτρεμι...





Μ.Σαλβίνι: "Πάμε για επανάσταση Τραμπ στην Ευρώπη"

"Ηρθε η ώρα να τελειώσουμε με τους πραγματικούς εξτρεμιστές, αυτούς που πραγματικά φτωχοποίησαν και διέλυσαν την Ευρώπη στο όνομα των χρημάτων, των πολυεθνικών και της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης" είπε ο Μ.Σαλβίνι και έδωσε το σύνθημα για την τελική μάχη.

Μαζί  του συμφωνεί και μεγάλο think tank των ΗΠΑ που τονίζει πως οι "πολίτες της Ευρώπης ξύπνησαν για να σωθούν από τα μεγάλα προβλήματα. Αυτά που δημιούργησαν οι Μέρκελ-Μακρόν-Γιούνκερ"

Είπε σχετικά:

"Oι εξτρεμιστές που κυβερνούσαν την Ευρώπη εδώ και 20 χρόνια στο όνομα της αστάθειας και της φτώχειας.

Ποιος πρόδωσε την Ευρώπη;

Ποιος πρόδωσε ένα από τα πιο όμορφα όνειρα των πατέρων μας που έθεσαν τα θεμέλια;

Tην Ευρώπη των Εθνών και των Λαών για την οποία μίλησαν ο Ντε Γκωλ, η Μ.Θάτσερ.

Αυτή η Ευρώπη προδόθηκε από την ελίτη και από αυτούς που την κατέλαβαν στο όνομα της οικονομίας, της ανάμιξης των εθνών, της αθρόας μετανάστευσης και των χρημάτων.

Οι Μέρκελ, Μακρόν, Σόρος, Γιούνκερ.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί εξτρεμιστές" είπε και σχετικά και μίλησε για το όραμα του.

"Το όραμά μας είναι να έχουμε στην Ιταλία «μια επανάσταση αλά Τραμπ κατά της λιτότητας που επιβάλλουν οι Βρυξέλες» ".

«Θέλω μια επανάσταση σε στυλ Τραμπ για την Ιταλία.

Ο μόνος τρόπος μείωσης του δημόσιου χρέους είναι η μείωση των φόρων.

Γι 'αυτό μια επανάσταση που μοιάζει με αυτήν του Τραμπ είναι μέσα στην καρδιά μου.

Δεν θα συμβιβαστώ για τους φόρους. 

Όλη η κυβερνητική ομάδα πρέπει να πιστέψει σε αυτό». υποστήριξε.

Η συγκυβέρνηση μεταξύ Lega και Κινήματος Πέντε Αστεριών (M5S) θα αναδειχθεί νικήτρια στην εκλογική διαδικασία στην Ιταλία.

Όλα δείχνουν ότι η συγκυβέρνηση μεταξύ Lega και Κινήματος Πέντε Αστεριών (M5S) θα αναδειχθεί νικήτρια στην εκλογική διαδικασία στην Ιταλία, μιας και οι δημοσκοπήσεις δίνουν άνετη πρωτιά στους Matteo Salvini και Luigi di Maio, με ποσοστό που ξεπερνά το 50%.

Όπως μεταδίδει η «Deutsche Welle», τις τελευταίες εβδομάδες, Lega και Πέντε Αστέρια ανέβασαν τους τόνους.
Τα Πέντε Αστέρια απέφυγαν την ευθεία σύγκρουση με την Ευρώπη ενώ το κόμμα του Σαλβίνι συνέχισε να κατηγορεί σε κάθε ευκαιρία, «τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών». 

Σύμφωνα με τις τελευταίες σφυγμομετρήσεις, η Lega βρίσκεται στο 31% και τα Πέντε Αστέρια στο 22%. 

Η κεντροαριστερά διαθέτει το 21% της πρόθεσης ψήφου ενώ η κεντροδεξιά Forza Italia του Silvio Berlusconi δεν ξεπερνά το 9%.

Όλα δείχνουν ότι ο Μ.Σαλβίνι θα κερδίσει αυτή τη μάχη.

Strategic Culture: "Οι Ευρωπαίοι πολίτες θα «τιμωρήσουν» τα παραδοσιακά κόμματα της ΕΕ"

Στις ευρωεκλογές και την άνοδο των ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων, ενάντια στην καθεστηκυία τάξης της ΕΕ αναφέρεται με άρθρο του το think tank «Strategic Culture Foundation».

Αναφέρει σχετικά:

"Η άνοδος των εθνικιστικών, αντι-μεταναστευτικών, ευρωσκεπτικιστικών, αντι-λιτότητας, αντιπολεμικών, αντι-καπιταλιστικών πολιτικών κινημάτων σε όλη την Ευρώπη οφείλεται απλά σε αυτό: μια μεγάλη αύξηση των κομμάτων κατά του κατεστημένου. 

Η αύξηση των διαδηλώσεων μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτών κατά ενός νεοφιλελεύθερου καθεστώτος δεν έχει καμία σχέση με μια υποτιθέμενη «ρωσική παρέμβαση» και όλα όσα σχετίζονται με ένα εγγενές δημοκρατικό έλλειμμα στο 28μελές μπλοκ.

Η προσπάθεια να κατηγορηθεί η Ρωσία για «κακοήθη επιρροή» των πολιτών της ΕΕ και για τη χρηματοδότηση «κομμάτων που αντιτάσσονται στην ΕΕ», όπως το κυβερνητικό σκάνδαλο στην Αυστρία, αποτελεί πράξη απελπισμένης πολιτικής άρνησης(!) από τα καθιερωμένα παραδοσιακά κόμματα της ΕΕ ως προς τις δικές τους πολιτικές και οικονομικές αποτυχίες. 

Μια τέτοια επίσημη άρνηση και η αναγωγή της Μόσχας σε αποδιοπομπαίο τράγο, το μόνο που κάνουν είναι να τροφοδοτούν περισσότερο τις διαμαρτυρίες και την αστάθεια εντός της ΕΕ.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Ε.Μακρόν, κατηγόρησε «τη συμπαιγνία μεταξύ εθνικιστικών κομμάτων και ξένων συμφερόντων για να θέσουν σε απειλή την ύπαρξη της Ευρώπης».

Το δημοψήφισμα του Brexit που πραγματοποιήθηκε το 2016 ήταν μια προειδοποίηση της λαϊκής διαφωνίας σε ολόκληρη την ΕΕ ενάντια σε μια καθεστηκυία τάξη στις Βρυξέλλες αντιληπτή ως αντιδημοκρατική, συνδεδεμένη με τη νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική λιτότητα, καθώς και με τη συναίνεση της Ουάσινγκτον για παράνομους υπερπόντιους πολέμους και τον επεκτατισμό του ΝΑΤΟ.

Το status quo της ΕΕ έχει οδηγήσει σε τεράστια προβλήματα μετανάστευσης από την υπονόμευση της παράνομης εγκληματικότητας της Αμερικής στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. 

Οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν αφυπνιστεί από αυτά τα προβλήματα και αντιτίθενται στην εκφύλιση της Ευρώπης ως συμπλήρωμα του ιμπεριαλισμού της Ουάσινγκτον.

Αυτή η διαφωνία είναι επίσης εμφανής σε πολλούς Ευρωπαίους πολίτες που αντιτίθενται στη συμμόρφωση της ΕΕ με τις κυρώσεις που επιβάλλουν οι ΗΠΑ και την εχθρότητα προς τη Ρωσία. 

Oι Ευρωπαίοι πολίτες βρίσκονται σε εξέγερση ενάντια σε ένα αντιδημοκρατικό status quo.

Γεγονός είναι ότι η ΕΕ γίνεται απλώς αντιληπτή από έναν αυξανόμενο αριθμό εκ των 512 εκατομμυρίων πολιτών της ως μονόλιθος που δεν ανταποκρίνεται στις δημοκρατικές ανάγκες. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επαναστατούν εναντίον του status quo, ψηφίζοντας υπέρ μιας σειράς από αντι-καθεστωτικά κόμματα. 

Οι πολίτες θα μιλήσουν αυτό το σαββατοκύριακο. 

Η καθεστηκυία τάξη της ΕΕ είναι καλύτερο να ακούσει".

Δημοσκόπηση στη Γαλλία: Προβάδισμα 2% της Λεπέν (25%), έναντι του Ε.Μακρόν (23%)

Το κόμμα της Le Pen συγκεντρώνει το 25% στην πρόθεση ψήφου έναντι 23% του κόμματος του Γάλλου προέδρου, Emmanuel Macron

Το κόμμα της Le Pen συγκεντρώνει το 25% στην πρόθεση ψήφου έναντι 23% του κόμματος του Γάλλου προέδρου, Emmanuel Macron, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos.

Στην τρίτη θέση με 13% βρίσκεται το κεντροδεξιό κόμμα «Ρεπουμπλικάνοι», ακολουθούν με 9,5% οι Οικολόγοι και στο 7,5% η αριστερή «Ανυπότακτη Γαλλία» του Jean-Luc Mélenchon. 

Ποσοστό 5,5% συγκεντρώνουν οι Σοσιαλδημοκράτες.