GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης

Η επίσημη εξήγηση για τη διαμόρφωση της ΕΕ είναι ότι πρόκειται για μια ευρωπαϊκή εμπορική συνεργασία.  Αρχικά ως μια ένωση ...

Η επίσημη εξήγηση για τη διαμόρφωση της ΕΕ είναι ότι πρόκειται για μια ευρωπαϊκή εμπορική συνεργασία. 
Αρχικά ως μια ένωση για τον άνθρακα και τον χάλυβα για να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ Ανατολής και Δύσης κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και σήμερα ως ένα «αντίβαρο» στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάτι που πρέπει να ενισχύσει τις «ευρωπαϊκές αξίες».
Ακούγεται καλό, άλλωστε η συνεργασία μεταξύ των εθνών δεν μπορεί να είναι κακό.

Ωστόσο, η ΕΕ έχει μια σκοτεινή ιστορία και τα οράματά της και η πρακτική εφαρμογή αποκαλύπτουν ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για εμπορική συνεργασία μεταξύ εθνών αλλά για την δημιουργία των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» και για την καταστροφή των εθνών και όλων των ευρωπαϊκών αξιών.


Εάν μπεις στον ιστότοπο της ΕΕ, θα δεις να υπάρχουν πολλά άρθρα που εξυμνούν τον Βρετανό πρωθυπουργό Winston Churchill.
Θεωρείται ένας από τους τρεις «πνευματικούς πατέρες» της ΕΕ και περιγράφεται από την ΕΕ ως παράδειγμα, στόχος του οποίου είναι η ευρωπαϊκή συνεργασία για τη διεύρυνση της ειρήνης μεταξύ των εθνών.
Ο Τσόρτσιλ που έχει κατηγορηθεί ότι είναι υπεύθυνος για μαζικές δολοφονίες και την εξολόθρευση του άμαχου πληθυσμού της Γερμανίας μέσω αδιάκριτων βομβαρδισμών πόλεων, κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου σκοτώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες αθώες γυναίκες και παιδιά, ανακηρύχθηκε από την ΕΕ ως ιδανικό για την ειρήνη.
Ο Τσώρτσιλ τιμάται για μια ομιλία του στη Ζυρίχη το 1946, όπου έκανε έκκληση για να δημιουργηθούν οι «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης» για να απελευθερώσει την Ευρώπη από τον «βλαβερό εθνικισμό».


Η ιδέα, ωστόσο, δεν ήταν του Churchill, αλλά του Κόμη Richard Coudenhove Kalergi, ο οποίος θεωρείται επίσης ένας από τους τρεις πνευματικούς πατέρες της ΕΕ.
Ο Kalergi ήταν εκείνος που έθεσε τα ιδεολογικά θεμέλια της ΕΕ.

Στο βιβλίο του “Praktischer Idealismus” του 1925, ο Kalergi (διάβασε εδώ) περιγράφει τον πληθυσμό των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» ως μια ανάμικτη φυλετικά μάζα, με μαύρους και Ασιάτες. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή όπως την ονομάζει, θα θυμίζει τους αρχαίους Αιγυπτίους και θα κυβερνάται από μια εβραϊκή αριστοκρατία.
Οι Εβραίοι, γράφει, πρέπει να λάβουν τις κορυφαίες θέσεις, καθώς ο λαός αυτός (οι Εβραίοι) «έχει εξελιχθεί σε μια νέα πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης».
Αξιοσημείωτο σε αυτό το πλαίσιο είναι ότι οι ιδέες του Kalergi περί φυλετικά μικτής υποκατηγορίας ανθρώπων που θα ελέγχεται από μια εβραϊκή ανώτερη τάξη, χρηματοδοτήθηκαν από τον τραπεζίτη Max Warburg και τον επιχειρηματία και χρηματοδότη Bernard Baruch για λογαριασμό του τραπεζίτη Louis de Rothschild.
Όλοι τους εβραϊκής καταγωγής και με εξαιρετικά μεγάλη επιρροή.


Ο τρίτος πνευματικός πατέρας της ΕΕ ήταν ο επιχειρηματίας Jean Monnet.
Αν ο Kalergi ήταν ο οραματιστής που παρείχε τις ιδεολογικές προϋποθέσεις για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, και Τσόρτσιλ ήταν αυτός που διέδωσε τον όρο, διοργανωτής ήταν ο Monnet.
Η συνεισφορά του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης έγινε αυτό που αποκαλείται τώρα «Διακήρυξη Σουμάν» (“Schuman Declaration”).
Το 1950, ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών Robert Schuman παρουσίασε την πρόταση του Monnet για μια ευρωπαϊκή κοινότητα άνθρακα και χάλυβα, γνωστή σήμερα ως Διακήρυξη Schumann, η οποία θεωρείται ένας από τους δύο πυλώνες της ΕΕ.
Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσει μια διαδικασία βήμα – βήμα προς ένα ευρωπαϊκό υπέρ-κράτος ή «η αρχή των μικρών βημάτων» όπως ο ίδιος ο Monnet αποκάλεσε, χωρίς οι Ευρωπαίοι να καταλάβουν τι συμβαίνει.
Η ένωση άνθρακα και χάλυβα χαρακτηρίστηκε ως αυστηρή οικονομική συνεργασία, αλλά η διακήρυξη αναφέρει σαφώς ότι ο πραγματικός σκοπός της οικονομικής πολιτικής είναι να αποτελέσει «ένα πρώτο βήμα προς μια ευρωπαϊκή ομοσπονδία».
Έτσι, να δημιουργηθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης χωρίς ελεύθερα έθνη.

Το σχέδιο Schuman ήταν μια εναλλακτική λύση στο ματαιωμένο Σχέδιο Morgenthau, που εκδόθηκε από τον εβραίο υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Henry Morgenthau (1891 – 1967), το οποίο περιλάμβανε μαζικό θάνατο δέκα εκατομμυρίων Γερμανών από την πείνα και τις επιδημίες, δύο χρόνια μετά τον πόλεμο.
Εκτός από την συνειδητή πολιτική της λιμοκτονίας, το σχέδιο Morgenthau πρόβλεπε την κατάληψη και τον διαχωρισμό της Γερμανίας, εξουδετερώνοντας και αποστρατικοποιώντας τη χώρα.

Η Γερμανία δεν διέθετε δική της βιομηχανία και θα αφηνόταν, επομένως, εντελώς στα χέρια των νικηφόρων δυνάμεων.
Αυτή είναι η στρατηγική του διαίρει και βασίλευε που χρησιμοποιεί η ΕΕ σήμερα για όλους τους λαούς της Ευρώπης και της οποίας μοντέλο είναι το σχέδιο Schuman.

Ο δρόμος της ΕΕ προς την ομοσπονδία είναι να σπάσει και να εξουδετερώσει τα έθνη, συνθλίβοντας την εθνική τους συνοχή, καθιστώντας τα στερημένα και εξαρτημένα.
Μεταξύ άλλων, τα έθνη θα αντικατασταθούν από «περιοχές».
Ιδανικό για την ΕΕ θα είναι, εάν οι περιοχές αυτές αποτελούνται από πολλές διαφορετικές εθνοτικές ομάδες, έτσι ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να μην μπορούν να αισθάνονται πραγματική συγγένεια μεταξύ τους.

Η ΕΕ είναι επίσης ένα σύστημα βασισμένο στις αδυναμίες των λαών που συμμετέχουν.
Η ιδέα είναι ότι κάθε χώρα μέλος θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να παράγει μόνο μερικά συστήματα όπλων και έτσι να εξαρτάται από τα άλλα κράτη μέλη για την υπεράσπισή του.
Έτσι, κανένα έθνος δεν θα μπορεί να δημιουργήσει μια αποτελεσματική αμυντική δύναμη για να προασπίσει τα εθνικά του συμφέροντα.
Το ίδιο ισχύει και για την παραγωγή τροφίμων, τη βιομηχανία και άλλα πράγματα που είναι απαραίτητα για να μπορεί ένα έθνος να προστατεύσει τα εθνικά του συμφέροντα.

Η ΕΕ θέλει οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης να έχουν δικό τους σύνταγμα, πρόεδρο, εθνικό ύμνο, στρατό και ούτω καθεξής.
Το Κοινοβούλιο δεν έχει ουσιαστικά καμία επιρροή, αλλά είναι οι μη εκλεγμένοι Επίτροποι και οι globalists / παγκοσμιοποιητές που βρίσκονται στα παρασκήνια.
Τα περί «ευρωπαϊκών αξιών» είναι ένα ψέμα.
Η ΕΕ δεν είναι ένα ευρωπαϊκό σχέδιο, αλλά ένα σχέδιο παγκοσμιοποίησης.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης είναι σχετικά με την «απελευθέρωση» της Ευρώπης από τον εθνικισμό (Churchill), την εθνοτική ανάμειξη της Ευρώπης και την υποβάθμιση των κατοίκων της σε πολυπολιτισμικό όχλο σκλάβων κάτω από Εβραίους ηγεμόνες (Kalergi) και τον σχηματισμό ενός παγκοσμιοποιημένου υπερκράτους όπου όλα τα ευρωπαϊκά έθνη θα έχουν καταστραφεί (Monnet).
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΕΕ λογοκρίνει το Διαδίκτυο, ώστε να μην μπορεί να εξαπλωθεί η εθνική έκφραση ή η κριτική της ΕΕ.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΕΕ υποστηρίζει τη μαζική μετανάστευση και επιβάλλει οικονομικές κυρώσεις στα κράτη μέλη που δεν υποκύπτουν σε αυτή τη γενοκτονία.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΕΕ διασφαλίζει ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έχει καμία επιρροή ταυτόχρονα με την εξάντληση των κρατών μελών, ώστε να μην είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν από μόνα τους και να είναι σε θέση να υπερασπιστούν τα εθνικά τους συμφέροντα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, όπως παρουσιάστηκαν από τους τρεις πνευματικούς πατέρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εφαρμόστηκαν επίσης στην πράξη, αποτελούν σοβαρή απειλή για την επιβίωση των λαών και την εθνική κυριαρχία όλων των ευρωπαϊκών χωρών.
Το σύστημα είναι ένα γενικό σχέδιο για δικτατορία και τυραννία, εξ ολοκλήρου στα χέρια των παγκοσμιοποιητών και της εβραϊκής άρχουσας τάξης, η οποία όπως «προφήτευσε» ο Kalergi θα πρέπει να κυβερνά τις ζωές μας.
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Frittnorden.nu.