GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Χατζηγρηγορίου μίλησε στο politispress.gr για την απόφαση της να συστρατευθεί στο πλευρό του Σ...
Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Χατζηγρηγορίου μίλησε στο politispress.gr για την απόφαση της να συστρατευθεί στο πλευρό του Στρατηγού Ελ. Συναδινού (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.), για τις επιλογές της, τις σπουδές της, την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.


Παπαδόπουλος Φάνης: Κυρία Χ”Γρηγορίου πείτε μας το λόγο που αποφασίσατε να πολιτευτείτε

Κατερίνα Χατζηγρηγορίου: Θέλω να συμβάλω στο Ευρωπαϊκό εγχείρημα αλλά πρώτο μου μέλημα είναι το εθνικό συμφέρον.
Ο κόσμος βλέπει «χαλαρά» την ψήφο των Ευρωεκλογών, όμως τα μεγάλα μας ζητήματα όπως η οικονομία, η μετανάστευση, η κοινή εξωτερική πολιτική και η άμυνα, είναι άρρητα συνδεδεμένα με κάθε χώρα-μέλος της Ε.Ε.
Η παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και το φιάσκο του ψηφίσματος για τη γενοκτονία των Ποντίων συνέβαλαν στο να σηκωθώ αγανακτισμένη από τον “καναπέ” και να γίνω περισσότερο ενεργή ως πολίτης.
Δεν είμαι εχθρός της ευρωπαϊκής ενοποίησης. 
Ενδιαφέρομαι για το μέλλον της Ευρώπης καθώς και όλου του κόσμου αλλά πρωτίστως ενδιαφέρομαι για το μέλλον της πατρίδας μου.
Όπως λέει και ο λαός αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

Παπαδόπουλος Φάνης: Τι είναι αυτό που σας οδήγησε να συστρατευτείτε στην ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. με το Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό;

Κατερίνα Χατζηγρηγορίου: Είχα την τιμή να γνωρίσω από κοντά τον κ. Συναδινό και την οικογένειά του καθώς και να παρακολουθήσω τον μεγάλο του αγώνα για την ίδρυση της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε και τη συστράτευση στο κοινό ευρωψηφοδέλτιο με το ΛΑ.Ο.Σ. άλλα πατριωτικά πολιτικά κόμματα και πατριωτικά κινήματα.
Γνώρισα έναν άνθρωπο μορφωμένο, εύστροφο, ανιδιοτελή, έντιμο, χριστιανό ορθόδοξο, με αγάπη για την πατρίδα και το Ελληνικό Έθνος.
Ο κ. Συναδινός δεν είναι πολιτικός.
Χορτάσαμε από πολιτικούς και πολιτικούς λόγους.
Είναι ένας άνθρωπος σοβαρός με αξίες που μπορείς να στηριχθείς πάνω του.
Θα ήθελα να σημειώσω ότι κατά την προσωπική μου επαφή με τον κόσμο διαπίστωσα ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους στρατιώτες που υπηρέτησαν κάτω από την δική του ηγεσία.


Παπαδόπουλος Φάνης: Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι πρέπει κάποιος πολίτης να σας ψηφίσει;

Κατερίνα Χατζηγρηγορίου: Γιατί γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα.
Σε μία Ελλάδα διαφορετική από την Ελλάδα του σήμερα.
Χωρίς εγκληματικότητα, χωρίς ανεργία, χωρίς συσσίτια και φιλόπτωχα ταμεία.
Θέλω και ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά της πατρίδας μου να μεγαλώσει στην Ελλάδα, να σπουδάσει και να ζήσει εδώ χωρίς να χρειαστεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του.
Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω σε αυτό, χωρίς να υπολογίζω το οποιοδήποτε προσωπικό κόστος για μένα.

Παπαδόπουλος Φάνης: Πείτε μας μερικά πράματα για εσάς

Κατερίνα Χατζηγρηγορίου: Κατάγομαι από τους Τσάκους του Ν. Πέλλας. Είμαι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Χαρανίδη και έχουμε έναν γιό. Σπούδασα Τεχνολόγος Γεωπόνος στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και εργάστηκα στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας, στην εφαρμογή του προγράμματος “Έλεγχος και εκρίζωση της Βρουκέλλωσης των Aιγών και Προβάτων”, μέχρι το 2013. Παράλληλα, σπούδασα Διαχείριση Εκκλησιαστικών Κειμηλίων στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην “Χημεία Υλικών” του Χημικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 
Ασχολούμαι με την επιστημονική έρευνα αδιάβροχων υμένων για την Προστασία Μνημείων Πολιτισμού.
Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, στην Δ.Ε. και σε Ι.Ε.Κ. καθώς και ως στατιστικός ανταποκριτής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Ακούγονται πολλά και άσχετα μεταξύ τους, αλλά δεν είναι.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη μια σχέση με το φυσικό περιβάλλον, η οποία απεικονίζεται στον πολιτισμό.

politispress.gr