GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συντριβή ΣΥΡΙΖΑ σε αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές «βλέπουν» οι εταιρείες στοιχημάτων

Oι δημοσκοπήσεις λίγο πολύ καταδεικνύουν το πολιτικό κλίμα και το τι πρόκειται να συμβεί σε ευρωεκλογές και αυτοιδιοικητικές-π...




Oι δημοσκοπήσεις λίγο πολύ καταδεικνύουν το πολιτικό κλίμα και το τι πρόκειται να συμβεί σε ευρωεκλογές και αυτοιδιοικητικές-περιφερειακές εκλογές:
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να χάσει κάθε περιφέρεια πλην αυτής της Κρήτης ελέω ΠΑΣΟΚ, ενώ σχεδόν κάθε μεγάλος δήμος δείχνει να είναι «άπιαστο» όνειρο.

Σαρωτική νίκη της ΝΔ δείχνουν όμως και οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών που σίγουρα έχουν πιο «καθαρό» κριτήριο αφού τους ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το κέρδος και συνεπώς οι αποδόσεις που δίνουν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα όπως καταγράφεται καθημερινά και είναι πολύ δυσάρεστη για το κυβερνών κόμμα.

Είναι πολύ ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι οι στοιχηματικές εταιρείες θεωρούν βέβαιο ότι ο Η.Κασιδιάρης του Λαϊκού Συνδέσμου θα περάσει στον β' γύρο για τον Δήμο Αθηναίων.

Αυτό βέβαια δείχνει και την απογοήτευση των πολιτών στα ζητήματα ασφάλειας.

Στην περιφέρεια Αττικής πρώτος με μεγάλη διαφορά στις στοιχηματικές εταιρίες έρχεται ο Γιώργος Πατούλης που στηρίζεται από την ΝΔ με συντελεστή κέρδους 1,10.
Να σημειωθεί ότι όσο πιο μικρό είναι το κέρδος τόσο αυξάνεται η βεβαιότητα για τον νικητή.  

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το αδιαμφισβήτητο φαβορί είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας με συντελεστή 1,05 που είναι και ο χαμηλότερος που καταγράφεται. 
Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κονταροχτυπιούνται ο Χρήστος Μέτιος με τον Χριστόδουλο Τοψίδη με συντελεστή κέρδους 1,90.
Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας οι στοιχηματικές δείχνουν νικητή τον Γιώργο Κασαπίδη με 1,20
Στην περιφέρεια Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης θα εκλεγεί με βάση τις στοιχηματικές. 
Στην Θεσσαλία ο Κωνσταντίνος Αγοραστός θα είναι ο νικητής με 1,15. 
Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος φαίνεται ότι θα δοθεί μάχη μεταξύ του Σπανού που υποστηρίζει η ΝΔ και του Απόστολου Γκλέτσου.
Στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος φαίνεται ότι υπάρχει μάχη μεταξύ Κατσιφάρα και Φαρμάκη με τον Κατσιφάρα να συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες. 
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης που προέρχεται από την ΝΔ συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες 1,35.
Στην Κρήτη ο Σταύρος Αρναουτάκης από το παλαιό ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης. 
Στην περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου η Χριστιάνα Καλογήρου εμφανίζει τις μεγαλύτερες πιθανότητες, υποστηρίζεται από την ΝΔ. 
Στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο Χατζημάρκος που υποστηρίζεται από την ΝΔ επίσης έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εκλεγεί περιφερειάρχης. 
Στην περιφέρεια Ιονίων νήσων ο Γαλιατσάτος που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ θα κονταροχτυπηθεί με την Ρόδη Κράτσα που υποστηρίζει η ΝΔ.

Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για τις ευρωεκλογές 

Άνετη νίκη της ΝΔ δείχνουν οι στοιχηματικές με τον ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται δεύτερο κόμμα και την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. 
Το κίνημα Αλλαγής στις στοιχηματικές έρχεται πέμπτο κόμμα. 

Οι εκτιμήσεις για τον Δήμο Αθηναίων 

Μεγάλο ενδιαφέρον εμφανίζει ο δήμος Αθηναίων λόγω της συμβολικότητας του. 
Ο Μπακογιάννης θα εκλεγεί δήμαρχος αλλά το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής έρχεται δεύτερος με τον Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ τρίτο.

 pronews.gr