GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής κίνησης "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ".

Ο λαός της Θεσσαλονίκης έδωσε την απάντηση του στους δημοσκόπους και στους καλοθελητές. Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη...





Ο λαός της Θεσσαλονίκης έδωσε την απάντηση του στους δημοσκόπους και στους καλοθελητές.
Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη παρουσίαση της δημοτικής κίνησης Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική και του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Κουριαννίδη.

Τεράστια επιτυχία είχε η εκδήλωση της δημοτικής Κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης παρουσίασε τις βασικές θέσεις της Κίνησής του, με άξονα την ανάκτηση της ιστορικής, πολιτισμικής και κοινωνικής φυσιογνωμίας της πόλης, με την αντιμετώπιση και ανάσχεση της εγκατάστασης των χιλιάδων λαθρομεταναστών στον κοινωνικό της ιστό, την ανάδειξη των προσώπων και των μνημείων της διαχρονικής συνιστώσας της πόλης που δεν είναι άλλη από τους Έλληνες κατοίκους της και την εμπέδωση ενός αισθήματος ασφάλειας και αξιοπρεπούς ζωής των πολιτών, με τη στήριξή τους στο δικαίωμα της νόμιμης εργασίας τους και την αξιοποίηση των δημοτικών κοινωνικών δομών προς εξυπηρέτηση των αναγκών ευπαθών ομάδων συμπατριωτών μας.



Όπως τόνισε ο κ. Κουριαννίδης, «η ώρα της ανατροπής της φαυλότητας και του εθνομηδενισμού πλησιάζει.
Ας είναι η σημερινή μεγαλειώδης εκδήλωση μία ομολογία αυτής τής πίστης μας και της αποφασιστικότητάς μας για την τελική νίκη».


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι 65 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, ενώ υπήρξε πλήθος χαιρετισμών από πλευράς πολιτικών και κοινωνικών φορέων (Νέα Δεξιά, Εθνικό Μέτωπο, Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση, Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, Στέλιος Παπαθεμελής, Ομοσπονδία Πατριτικών και Ορθοδόξων Σωματείων κ.α.), ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισε η παρουσία και ο χαιρετισμός του σύγχρονου ήρωα του Ελληνισμού Σταύρου Λάλα, αλλά και αυτοί του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδη, του προέδρου της ΕΔΗΠΗΤ και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Ευόσμου – Κορδελιού Θεοφάνη Παπαδόπουλου, του Πομάκου αγωνιστή δημοσιογράφου Σεμπαεδήν Καραχότζα, του εκδότη Ιωάννη Γιαννάκενα, του Προέδρου της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας Κωνσταντίνου Τόνιου, του δημοσιογράφου και συγγραφέα Νίκου Χειλαδάκη, του δημοτικού συμβούλου Λαμίας Γιώργου Σαγιά, του δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου δημάρχου Πύργου Ηλείας Χάρη Μιχαλακόπουλου και του υποψηφίου δημάρχου Λάρισας Κωνσταντίνου Βαϊούλη.





Χαιρετισμός του ήρωα Στηβ Λάλα, που φυλακίστηκε 13 χρόνια από τους Αμερικανούς για κατασκοπία υπέρ της Ελλάδος στην σημερινή παρουσίαση της δημοτικής κίνησης Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική και του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Κουριαννίδη .


.












.