GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

"Εν αμίλλαις πονηραίς αθλιώτερος ο νικήσας" ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ Τελικά ο γεμάτος λύσσα πόλεμος ολόκληρου του πολιτικού ...

"Εν αμίλλαις πονηραίς αθλιώτερος ο νικήσας" ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ

Τελικά ο γεμάτος λύσσα πόλεμος ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου είχε αποτέλεσμα, αλλά όχι το αποτέλεσμα που ήθελαν!

Από τη μία πλευρά, ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία κτύπησε με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με αποκλεισμούς διώξεις, απαγορεύσεις.
Πλήθος οι επιθέσεις κατά των γραφείων μας, χωρίς ποτέ να συλλάβουν κανέναν…
Τρομοκρατία στους ιδιοκτήτες χώρων ομιλιών σε αίθουσες και ξενοδοχεία και πλήρως αποκλεισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Όπου αναγγέλλαμε συγκέντρωση, υπήρχε αντισυγκέντρωση με τις ευλογίες του κράτους και των αρχών.

Και από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία με την βρώμικη προπαγάνδα της έλεγε ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Επίσης, χρησιμοποιώντας σαν βάση της το επιχείρημα αυτό και έχοντας ατέλειωτα υλικά μέσα και μεγάλη προβολή από τα ΜΜΕ έπαιζε το παιχνίδι της πόλωσης, λέγοντας ότι δεν πρέπει να ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά Ν.Δ. για να φύγει ο Τσίπρας.
Αυτοί που τους πίστεψαν θα διαπιστώσουν πριν να περάσει πολύς καιρός ότι έκαναν λάθος.

“Απόλυτος ο αποκλεισμός του Κινήματός μας”

Δώσαμε έναν υπέροχο υπέρ πάντων αγώνα τόσο μέσα στη Βουλή, όσο και σε δρόμους και σε πλατείες, σε πόλεις και σε χωριά, για το ζήτημα της Μακεδονίας μας, ένα μεγάλο εθνικό ζήτημα που καταδείξαμε ότι η Νέα Δημοκρατία το έχει αποδεχθεί δηλώνοντας δια στόματος αυτού του ίδιου του προέδρου της ότι θα τηρήσει την συμφωνία των Πρεσπών. Όμως αυτό, ο λαός της Βορείου Ελλάδος δεν το εκτίμησε δίνοντας ψήφο συντριπτική στην Νέα Δημοκρατία, η οποία είχε στα ψηφοδέλτιά της τον Καιρίδη και άλλους που στο θέμα της Μακεδονίας μας είχαν άποψη αντίθετη προς το εθνικό αίσθημα! 

Είχαμε επίσης εναντίον μας απόλυτα συντεταγμένο τον χώρο όλων αυτών οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι “εθνικιστές” και οι οποίοι συκοφάντησαν και πολέμησαν με βρώμικο τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Και μάλιστα έδωσαν μια μάχη για το τίποτε, κόβοντας ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να δώσουν την ευκαιρία στο ΚΚΕ να πανηγυρίζει και να λέει ότι πέρασε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Πίστευαν ότι θα “τελειώσουν” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Δεν τα κατάφεραν και αποδείξανε για μια ακόμη φορά ότι είναι λακέδες του συστήματος, που παριστάνουν τους “επαναστάτες” και τίποτε άλλο. 

Απόλυτος ο αποκλεισμός του Κινήματός μας από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ακόμη και από μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που παριστάνουν τους πατριώτες και με περισσή υποκρισία μας εμφανίζονται σαν φίλοι.
Ακόμη και αυτό το παγκόσμιο σύστημα με το βαρύ όπλο του στα κοινωνικά δίκτυα το facebook μας απέκλεισε εντελώς.

“Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο”

Γύρω στις έντεκα το βράδυ της Κυριακής της 26ης Μαΐου 2019, έκανα την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων που γύρισαν την πλάτη σε ένα ολόκληρο καθεστώς και υπεστήριξαν με υπερηφάνεια την Χρυσή Αυγή.
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς για τον πόλεμο που έκαναν, όπως και στα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου», αλλά να ξέρουν πως ό,τι δεν μας καταστρέφει μας κάνει περισσότερο δυνατούς!
Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο, θα ξαναγυρίσουμε περισσότερο δυνατοί!».

Πράγματι, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα έδωσε μια μάχη εναντίον μας και την κέρδισε, αλλά δεν την κέρδισε ολοκληρωτικά, δεν κατόρθωσε να μας εξαφανίσει.
Έχουμε πεισμώσει από το βρώμικο πόλεμό τους και δεν πρόκειται να λυγίσουν ένα Κίνημα που άντεξε στον πόλεμο επτά ολόκληρων χρόνων με διώξεις, δολοφονικές επιθέσεις και αποκλεισμούς. 

Δεν πρέπει να λησμονήσω και τις δηλώσεις παραμονές των εκλογών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάποιων που είχαν καθήκον να σιωπήσουν και δεν σιώπησαν.
Είναι σίγουρο ότι όλοι αυτοί πανηγύριζαν το βράδυ της 26ης Μαΐου 2019, μαζί με το ΚΚΕ, το οποίο κατόρθωσε να μας περάσει για λίγες χιλιάδες ψήφους, έχοντας στην διάθεσή του ατέλειωτα χρήματα και μία στρατιά μισθοφόρων.

Χρυσή Αυγή 13,3% στους νέους 17-21 ετών

Οι Ευρωεκλογές τέλειωσαν και έρχονται εθνικές εκλογές στις οποίες πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με ψηλά το κεφάλι για να κερδίσουμε και πάλι αυτούς που δείλιασαν να σταθούν στο πλευρό μας σε αυτή την δύσκολη μάχη.
Σε αυτούς που προτίμησαν γυρολόγους όλων των πολιτικών κομμάτων και αγύρτες του κοινού ποινικού δικαίου και προπαντός αυτούς που γεμάτοι φόβο ψήφισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας, ενώ ήταν αφ’ ενός μεν γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται κατά πολύ και αφ’ ετέρου ότι ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ασκήσει κάποια άλλη πολιτική, αλλά θα συνεχίσει την ίδια αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική του Τσίπρα.

Μεγάλη η ευθύνη του κράτους του ΣΥΡΙΖΑ και για αυτή την πόλωση και το καθεστώς φόβου που απλώθηκε στους κακομοίρηδες μικροαστούς, που είδαν τις τελευταίες ημέρες πλήθος επιθέσεων και προκλητικών ενεργειών από συμμορίες της αριστεράς. Τους έσπρωξαν στον Μητσοτάκη, υπηρετώντας θαυμάσια το σύστημα.
Μη ξεχνάτε επίσης ότι εκατομμύρια Ελλήνων δεν πήγαν καν να ψηφίσουν και ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες ξεχωριστοί που θέλουν να πολεμήσουν το σύστημα.
Πρέπει να τους πείσουμε ότι εμείς είμαστε το μόνο κόμμα που πολεμάει το σύστημα.

Άφησα για τελευταία την παρακάτω είδηση από το βράδυ των εκλογών, είδηση που δείχνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι παρελθόν, είναι προπαντός μέλλον:
“Στην δεξαμενή περίπου μισού εκατομμυρίου ψηφοφόρων, από 17 έως 21 ετών που είχαν δικαίωμα ψήφου για πρώτη φορά στην ζωή τους η ΝΔ κατατάσσεται πρώτη, προηγούμενη με 4,9 ποσοστιαίες μονάδες.
Αρνητικό στα ευρήματα είναι το γεγονός ότι 13,3% των νέων ψήφισαν Χρυσή Αυγή. 
Αναλυτικά πώς ψήφισαν οι νέοι σύμφωνα με το exit poll: ΝΔ 30,5%, ΣΥΡΙΖΑ: 25,6%, ΚΙΝΑΛ: 3,1%, Χρυσή Αυγή 13,3%, ΚΚΕ: 3,7%, άλλα κόμματα: 23,7%”.

Όσο και να μας πολεμάνε είμαστε η Ελλάδα που έρχεται και μόνο όπου κοχλάζει αίμα νεανικό υπάρχει αγώνας για Πατρίδα και Ιδανικά!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή