GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η Κυβέρνηση δίνει €500.000 για να προπαγανδίσει υπέρ των «Πρεσπών» – Μοιράζουν κρατικό χρήμα!

Με απόφαση του γενικού γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής Γιώργου Φλωρεντή, ύστερα από υπουργική εντολή, της 25ης Απριλίου 2019, εγκ...




Με απόφαση του γενικού γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής Γιώργου Φλωρεντή, ύστερα από υπουργική εντολή, της 25ης Απριλίου 2019, εγκρίνεται η δέσμευση πίστωσης ύψους 500.000 ευρώ για την πραγματοποίηση ισόποσης δαπάνης προβολής.

Πρόκειται για την υλοποίηση “τεκμηριωμένου αιτήματος της Διεύθυνσης Ενημέρωσης για την αναγκαιότητα πραγματοποίησης δαπάνης, συνολικού ποσού 500.000ευρώ, που αφορά στη δημοσίευση μέσω του Τύπου της Συμφωνίας των Πρεσπών ‘Τελική Συμφωνία για την επίλυση των διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, 817(1993), τη λήξη της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995 και την εδραίωση στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ των μερών’, ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι Ελληνες πολίτες, σε συνέχεια σχετικής κυβερνητικής δέσμευσης”.

Στο μεταξύ, με χθεσινή απόφαση του ίδιου υπουργείου εγκρίθηκε με απευθείας ανάθεση η δαπάνη “παραγωγής βίντεο σχετικά με το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, το οποίο θα αξιοποιηθεί για χρήση στα ειδικά ενημερωτικά δελτία της Υπηρεσίας και τους αντίστοιχους λογαριασμούς social media, στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας και στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στο πλαίσιο εκδηλώσεων”.
Το κόστος της παραγωγής θα ανέλθει σε 1.860ευρώ.

Πρόκειται για μια απίστευτη απόφαση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε “μακεδονική” γλώσσα και “μακεδονική” ταυτότητα στους Σκοπιανούς και τώρα μας στέλνει και το λογαριασμό από πάνω για να εμπεδώσουμε το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών!
Με εντολή λοιπόν του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά πληρώνουμε 500.000 ευρώ για τη δημοσίευση μέσω του Τύπου της Συμφωνίας την ώρα που γυρίζεται και βίντεο για τους όρους της για να προωθηθεί από τα κυβερνητικά social media.

Δείτε το έγγραφο:

.