GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

45+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΕΛ

Είναι άξιο απορίας το πώς κάποιος νοήμων Έλληνας της Κύπρου, ένας Κύπριος δηλαδή, να ψηφίζει ακόμα το Άθεο Κουμμουνιστικό Ερν...





Είναι άξιο απορίας το πώς κάποιος νοήμων Έλληνας της Κύπρου, ένας Κύπριος δηλαδή, να ψηφίζει ακόμα το Άθεο Κουμμουνιστικό Ερντογανιστικό Λινοβάμβακο κόμμα της Κύπρου.
Δηλαδή είναι κάτι για το οποίο πραγματικά κάποιος πρέπει να απορεί, το ίδιο και εμείς.
Με τις δανεικές ψήφους των Τ/κ, αν αναλογιστεί κανείς πως αποτελούν το 13% του εκλογικού σώματος, και βάσει δημοσκοπήσεων χωρίς αναγωγή ψήφου, αν το ΑΚΕΛ παίρνει γύρω στο 15%, τότε μόλις το 3% των Ελλήνων της Κύπρου ψηφίζει ΑΚΕΛ! 
(με το 1% των Τ/κ και ούτε, να ψηφίζει τον Σενέρ Λεβέντ).
Οι Έλληνες της Κύπρου εδώ και καιρό τους έχουν μαυροπινακίσει.

Πιο κάτω παραθέτουμε 45+1 λόγους για να ΜΗΝ ψηφίσει κάποιος ΑΚΕΛ:

1. Είναι υπέρ μιας φιλοτουρκικής λύσης με εγγυήσεις και επεμβατικά δικαιώματα από τους αγάδες τους, σε στυλ μια νέας σύγχρονης Τουρκοκρατίας με την υπογραφή μας.

2. Ψήφισε υπέρ των εκτρώσεων.

3. Διοικούσε μαζί με τα άλλα κόμματα τον Συνεργατισμό ο οποίος κατέρρευσε.

4. Ψήφισε τα κονδύλια για το άνοιγμα των οδοφραγμάτων.

5. Στελέχη του είχαν εμπλοκή σε σκάνδαλα και φυλακίστηκαν.

6. Ψήφισε να μην γίνεται αναφορά στα σχολεία για το Ενωτικό Δημοψήφισμα.

7. Λάμβανε χρηματοδότηση εκατομμυρίων από τη FOCUS.

8. Με τους ευρωβουλευτές του καταψηφίζει τροπολογίες εναντίον της Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

9. Έχει υποψήφιο στις ευρωεκλογές έναν «Τουρκοκύπριο» ο οποίος προωθείται από τα εγκάθετα κανάλια των κατεχομένων, τον κατοχικό στρατό και την Άγκυρα γενικότερα.

10. Προωθεί τις θέσεις των Τούρκων στο εξωτερικό, περισσότερο και απο τους Τούρκους.

11. Δεν αντιλαμβάνονται τα δίκαια του λαού μας, παραχαράσσοντας την Ιστορία και την ελληνικότητα της νήσου μας.

12. Παρά την επιτυχημένη σύναψη συμμαχιών (βλ. Τριμερής διάσκεψη Κύπρος - Ελλάδα - Ισραήλ) επικρίνει την εξωτερική πολιτική της Κυβέρνησης. Δεν αναγνωρίζει τα επιτεύγματα της Κ.Δ. λόγω του ότι αυτά δεν περιέχουν τη μητέρα Ρωσία και την Τουρκία.

13. Αντιπροσωπεύει την ιδεολογία του κομμουνισμού η οποία στηρίζεται στην κατάλυση της δημοκρατίας και του πολυκομματισμού (άνοδος προλεταριάτου στην εξουσία).

14. Ως αυτοαποκαλούμενο κομμουνιστικό κόμμα αποτελείται από διεθνιστές και συνεπώς μισεί ό,τι έχει να κάνει με τα Εθνικά ιδεώδη.

15. Ως αυτοαποκαλούμενο κομμουνιστικό κόμμα στρέφεται εναντίον της θρησκείας. Οι κουμμουνιστές δηλώνουν άθεοι.

16. Είναι υπέρ της κατάργησης των θρησκευτικών στα σχολεία (βλέπε Ειρήνη Χαραλαμπίδου).

17. Το ενοχλεί και βγάζει ανακοινώσεις όταν πετάνε ελληνικά μαχητικά πάνω από την Κύπρο ενώ δεν βγάζει τσιμουδιά όταν πετάνε τουρκικά.

18. Με την πενταετία διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια (ΑΚΕΛ) κατέρρευσε στην κυριολεξία η κυπριακή οικονομία.

19. Με την πενταετία Δημήτρη Χριστόφια (ΑΚΕΛ) ανέβασαν στα ύψη την ανεργία.

20. Κατά την πενταετία Δημήτρη Χριστόφια έγιναν δώρα στον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και τους Τούρκους.

21. Κατά τη διάρκεια της πενταετίας Δημήτρη Χριστόφια (ΑΚΕΛ) είχαμε το τραγικό συμβάν στο Μαρί όπου έχασαν τη ζωή τους 13 άτομα λόγω αμέλειας και ανευθυνότητας ορισμένων.
Ο Δημήτρης Χριστόφιας δήλωσε πως δεν ξέρει καν που είναι το Μαρί και δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη.

22. Ενώ γνώριζε για το πραξικόπημα πριν από την έναρξή του δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει (μαρτυρία πρώην ΑΚΕΛικού Λάζαρου Σκαλιστή). Μάλλον τους σύμφερε το σχέδιο της ανίερης συμμαχίας Καραμανλή, Βασιλιά Κων/νου και Μακαρίου. Μόνο έτσι θα επανέρχετο η «δημοκρατία» και ο Καραμανλής στην εξουσία, και θα έπεφτε η κατά την άποψή μας πολύ αφελής χούντα του Ιωαννίδη.

23. Από ανθενωτικό κόμμα, πρωτοστάτησε υπέρ της Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα, κάνοντας μετά ξανά στροφή προς την ανεξαρτησία κατά το 55-59, και ιδίως όταν πήραν καρέκλες, αποδεικνύοντάς μας πόσο καιροσκοπικό κόμμα είναι.

24. Καλούσε τον κόσμο να "μαυρίσει" τον Μακάριο Γ' και μετά έγινε τυφλός υποστηρικτής του.

25. Μιλά για αγωγό Φυσικού Αερίου μέσω Τουρκίας. Θέλει δηλαδή να εξαρτάται η ΕΕ από τις ορέξεις του Ερντογάν.

26. Αποκαλεί φασίστες όσους με ελληνικές σημαίες τιμούν τις εθνικές γιορτές. Φασίστες όμως είναι όσοι δεν τίμησαν τη βούληση του Κυπριακού λαού στο Ενωτικό δημοψήφισμα του ´50. 95.7% του λαού ψήφισε υπέρ της Ενώσεως.

27. Όταν ξέσπασε ο θρυλικός αγώνας της ΕΟΚΑ έσπευσε με ανακοινώσεις να χαρακτηρίσει τους αγωνιστές "τραμπούκους, δυναμιτιστές και ψευτοδιγενήδες".

28. Αρνήθηκε να τιμηθεί στη βουλή η 1η Απριλίου 1955 και πιστεύει πως η Κύπρος δεν είναι ελληνική (δήλωση Γ.Γ. ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού).

29. Ο Γ.Γ. του κόμματος Άντρος Κυπριανού φωτογραφίστηκε με φόντο τον σφαγέα του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ "Ατατούρκ".

30. Εξυμνεί το καθεστώς της Σοβιετικής Ένωσης, υπεύθυνο για το θάνατο εκατομμυρίων ψυχών (περισσότερων από όσους σκότωσε η ναζιστική Γερμανία).

31. Διότι ο Δημήτρης Χριστόφιας βασισμένος σε λαϊκή ρήση είπε στον πρωθυπουργό της Μ.Βρετανίας «You ‘re not a bastard».

32. Έκανε ομάδες επαγρύπνησης οι οποίες παρακολουθούσαν τους Αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α, μάζευαν πληροφορίες και τις έδιναν στους Άγγλους.

33. Βάζει την ιδεολογία του κομμουνισμού πάνω από το καλό του τόπου και το έπραξε σε πολλές περιπτώσεις του παρελθόντος.

34. Ενώ δεν επέτρεψαν στον Σενέρ Λεβέντ να έχει διαφημιστικές πινακίδες στα κατεχόμενα, οι κατοχικές αρχές έδωσαν τις σχετικές άδειες στον Τ/κ υποψήφιο του ΑΚΕΛ.

35. Σε περίπτωση άλλης εισβολής των Τούρκων θα είναι οι επόμενοι εξισλαμισμένοι λινοβάμβακοι και θα απολαμβάνουν αξιώματα.

36. Εισπράττει κατά καιρούς συγχαρητήρια από τα φασιστικά και απάνθρωπα καθεστώτα της Βενεζουέλας και της Βορείου Κορέας.

37. Όταν ήρθε ο Γ.Παπαδόπουλος στην Κύπρο οι πρώτοι που πήγαν στην δεξίωση του προεδρικού ήταν η ηγεσία του ΑΚΕΛ ενώ άλλοι πολιτικοί παράγοντες απέφυγαν να πάρουν μέρος.
Σήμερα κατά τα άλλα το παίζουν αντιχουντικοί.

38. Στηρίζει το φασιστικό και δήθεν σοσιαλιστικό καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζούλα το οποίο εμπλέκεται σε σκάνδαλα διαφθοράς και καλπονοθείας.

39. Ενώ μια υπερδύναμη όπως το Ισραήλ καταδικάζει επίσημα την τουρκική κατοχή στην Κύπρο, τάσσεται στο πλευρό της φιλικά προσκείμενης προς τον Ερντογάν Παλαιστίνης.

40. Έχει επαφές με μη αναγνωρισμένα κόμματα που εδρεύουν στα κατεχόμενα.

41. Ο Γ.Γ. του κόμματος Άντρος Κυπριανού γευματίζει με Τούρκους αξιωματούχους (βλ. Υπ. Εξωτερικών Τουρκίας Τσαβούσογλου).

42. Καταθέτει λουλούδια στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη της Μόσχας και όχι της Αθήνας.

43. Διατηρεί σχέσεις με το βασανιστή του 1974 Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

44. Είναι εναντίον στην οριζόντια ψηφοφορία (πρώτα το κόμμα και μετά ο υποψήφιος).

45. Εκκαθαρίζει από τις τάξεις του όσους τολμήσουν να ασκήσουν κριτική στη στάση και τη γραμμή του κόμματος.

46. Το καλό του κόμματος είναι πάνω απ´ το καλό του τόπου και του γηγενούς πληθυσμού του.

ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.