GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Xαμος τωρα στη Βουλη με τον Καμμμενο - Δεν κατεβαινω απο το Βημα - Να φερεις τον φρουραρχο - «Σήμερα αν στηρίξετε τον Κοτζιά θα πέσει η κυβέρνηση».

Σε καταγγελίες κατά του Νίκου Κοτζιά προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αναφέρθηκε σε έγγρα...




Σε καταγγελίες κατά του Νίκου Κοτζιά προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή.
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αναφέρθηκε σε έγγραφα που καταστράφηκαν «με εντολή Κοτζιά» και κατήγγειλε τη διαδικασία για την ανάληψη έργου.

Σε αποκαλύψεις για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, δεσμεύτηκε να προχωρήσει ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε λόγο για «υπάλληλους (σ.σ. του ΥΠΕΞ) που δεν ενήργησαν ως Έλληνες διπλωμάτες».


Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι «με εντολή Κοτζιά καταστράφηκαν έγγραφα και εξαφανίστηκαν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές» στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Καμμένος, τα αρχεία «ανακτήθηκαν και θα κατατεθούν στη Βουλή».

Ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών για την ανάληψη έργου έκδοσης βίζα από συγκεκριμένη εταιρεία.
Ο κ. Καμμένος κατέθεσε και διάβασε e-mail στη Βουλή που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του προέδρου επιτροπής που θα αποφάσιζε για την ανάληψη του έργου και του προέδρου της εταιρείας που θα συμμετείχε στον διαγωνισμό.

«Καταθέτω στη βουλή τα e-mail που ανακτήθηκαν από υπολογιστή του υπουργείου Εξωτερικών που δείχνουν ότι πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ εκεινού που θα οριστεί πρόεδρος της επιτροπής, Καραμήτσου-Τζιρά, με τον κ. Πλατή, πρόεδρο της εταιρείας που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Διαβάζοντας αναλυτικά τα επίμαχα e-mail, ο Καμμένος κατήγγειλε ότι «ο υποψήφιος για τον διαγωνισμό υποδεικνύει στον πρόεδρο της επιτροπής τι θα κάνει».
Επικαλούμενος, μάλιστα, συγκεκριμένα αποσπάσματα, κατήγγειλε ότι όλα γίνονταν «εν γνώση του υπουργού» κ. Κοτζιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο προεδρεύων στη Βουλή ζήτησε από τον κ. Καμμένο να ολοκληρώσει την ομιλία του, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Σήμερα αν στηρίξετε τον Κοτζιά θα πέσει η κυβέρνηση».


.