GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αποκάλυψη-«βόμβα» Δυτικών ΜΜΕ: «Το ΝΑΤΟ εξετάζει σενάριο για να τελειώσει τους Τουρκικούς S-400» – «O ρόλος των Ελλήνων πιλότων»

Περίεργα σενάρια βγαίνουν από έγκυρες αμυντικές ιστοσελίδες διεθνούς φήμης όπως αυτή του Babak Taghvaee, η οποία ούτε λίγο ούτε...




Περίεργα σενάρια βγαίνουν από έγκυρες αμυντικές ιστοσελίδες διεθνούς φήμης όπως αυτή του Babak Taghvaee, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ-2019, δύο μοίρες μαχητικών αεροσκαφών F-16 της ΠΑ, πραγματοποίησαν δεκάδες αποστολές SEAD (Suppression of Enemy Air Defense-καταστολής εχθρικής αεράμυνας). 

Η μία μοίρα ήταν η 343  από 115 ΠΜ στην Σούδα. Έτσι οι Έλληνες πιλότοι είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το σύστημα S-400 SAM, καταλήγει το δημοσίευμα εννοώντας προφανώς τους υπό παραλαβή τουρκικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους.

Η ιστοσελίδα να θέλει να μας «πει» για την ύπαρξη σεναρίου καταστολής των τουρκικών πυραύλων S-400, η μελλοντική παρουσία των οποίων θα απειλεί ξεκάθαρα νατοϊκές εγκαταστάσεις, όπως για παράδειγμα την βάση του Ιντσιρλίκ και την Σούδα

Δεν πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά για υπαρκτά σενάρια τα οποία ένας οργανισμός όπως το ΝΑΤΟ και οι στρατιωτικοί επιτελείς του, έχουν υποχρέωση να «ετοιμάσουν» και για αυτό δεν πρέπει να αμφιβάλει κανένας, διότι η συμμαχία έτσι ενεργεί πάντα.

Σε ένα πιθανό σενάριο,  θα είχε σαφώς θέση η ελληνική πολεμική αεροπορία και οι πιλότοι της, οι οποίοι χαίρουν τεράστιας εκτίμησης του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και θα ήταν πιθανοί «πρωταγωνιστές» αυτού του σεναρίου, το οποίο σύμφωνα με ειδικούς απεργάζονται κάποιοι στα υπόγεια της διοίκησης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλες, ενόψει παραλαβής των «τουρκικών» πυραύλων S-400 τον Ιούνιο, εκτός και εάν ο Ερντογάν κάνει πίσω και ακυρώσει την παραλαβή τους .




pentapostagma.gr