GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η εθνική μας ξεφτίλα γίνεται διεθνής - Politico για Πολάκη: Μέλος αριστερής κυβέρνησης επιτέθηκε σε άτομο με αναπηρία με ωμό τρόπο

Διεθνείς διαστάσεις έχει λάβει η αήθης επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή ...






Διεθνείς διαστάσεις έχει λάβει η αήθης επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου.
Το περιοδικό Politico στην ηλεκτρονική του έκδοση αναφέρεται εκτενώς στα «υποτιμητικά σχόλια» που έκανε ο Πολάκης «για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ που βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι».
«Είναι αξιοσημείωτο ότι ένα μέλος μιας αριστερής κυβέρνησης επιτέθηκε σε ένα άτομο με αναπηρία με τόσο ωμό τρόπο» σημειώνει το Politico και περιγράφει το περιστατικο.
«Ο Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι ο Κυμπουρόπουλος εξασφάλισε μια θέση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας εκμεταλλευόμενος τους νόμους» αναφέρει το περιοδικό διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ο κ. Κυμπουρόπουλος τελείωσε την Ιατρική Σχολή Αθηνών με τιμητικές διακρίσεις.
«Τα σχόλια Πολάκη προκάλεσαν απογοήτευση στα μέλη της κυβέρνησης που αντέδρασαν, όχι όμως από τον Πρωθυπουργό» τονίζει το περιοδικό διαπιστώνοντας ότι υπήρξε πλήρη κάλυψη στα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού από τον Αλέξη Τσίπρα.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξάνθο που πήρε αποστάσεις από τον αναπληρωτή του σχολιάζοντας ότι πρόκειται για ατυχές σχόλιο και δόθηκε έτσι η ευκαιρία στην αξιωματική αντιπολίτευση να αντεπιτεθεί.
Το Politico αναφέρεται στις αντιδράσεις της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη που δήλωσε ότι «ο Τσίπρας που είναι ίδιος με τον Πολάκη, αφήνει τον υπουργό του να κάνει τη βρώμικη δουλειά» χαρακτηρίζοντας και αυτός με τη σειρά του τα σχόλια ως μικροπρεπή.

Πηγή: Λίμπεραλ