GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σoκαριστικό βίντεο από την Βενεζουέλα - Τεθωρακισμένο της Εθνικής Φρουράς πέφτει στο πλήθος!

Εκτραχύνεται η κατάσταση στην Βενεζουέλα! Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα τεθωρακισμένο της Εθνικής Φρουράς να πέφτει πά...






Εκτραχύνεται η κατάσταση στην Βενεζουέλα!
Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα τεθωρακισμένο της Εθνικής Φρουράς να πέφτει πάνω σε διαδηλωτές. 
Δευτερόλεπτα νωρίτερα, το εξαγριωμένο πλήθος πετούσε πέτρες και αντικείμενα στα οχήματα.
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις μετά το κάλεσμα του Γκουαϊδό σε "εξέγερση", το οποίο χαρακτηρίζουν πραξικόπημα αμέτρητα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο.
Σε μια κλωστή κρέμονται όλα στην Βενεζουέλα, όπου σημειώθηκε ένα επεισόδιο που κάνει τον γύρο του κόσμου.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί διαδηλωτές στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας πετάνε πέτρες σε όχημα της Εθνικής Φρουράς, όταν ένα ένα άλλο όχημα πέφτει πάνω τους και τους τραυματίζει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την Βενεζουέλα

Οι συγκεντρωμένοι εκτόξευσαν πέτρες και χτυπούσαν τα οχήματα με ρόπαλα, λίγες ώρες αφότου ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό κάλεσε τον στρατό να ξεσηκωθεί και να τον στηρίξει.

Οι εικόνες του Reuters είναι πραγματικά σοκαριστικές. Δείχνουν καρέ – καρέ το όχημα να παρασύρει έναν διαδηλωτή, ο οποίος στην συνέχεια βρίσκεται… πίσω από το τεθωρακισμένο.

Δείτε τις εικόνες




Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο, πολλοί κάτοικοι του Καράκας είχαν συγκεντρωθεί κοντά στη στρατιωτική βάση Λα Καρλότα για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον Γκουαϊδό.

Με το πλήθος ενώθηκαν και στρατιώτες που έφεραν γαλάζιες κορδέλες οι οποίες συμβολίζουν τη «νέα αρχή», όπως είπε ένας από αυτούς στο τηλεοπτικό κανάλι NTN24 της Κολομβίας.

Από την περιοχή υψωνόταν καπνός και ακούγονταν πυροβολισμοί, δεν είναι όμως σαφές ποιος και γιατί πυροβολούσε.

Ένας αξιωματικός στη βάση Λα Καρλότα είπε στο φιλοκυβερνητικό κανάλι Telesur ότι οι αναφορές περί «λιποτακτών» είναι λανθασμένες.

Τόνισε ότι οι στρατιώτες που παραμένουν πιστοί στον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο έχουν υπό τον έλεγχό τους τη βάση.
.









.