GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

EKTAKTO: Κουκουλοφόροι κτύπησαν & μαχαίρωσαν Λιμενικούς στα Εξάρχεια: Toυς πήραν και τα όπλα!

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε περίπου στις 10 το βράδυ στα Εξάρχεια σε βάρος Λιμενικών και Εισαγγελέα καθώς ομάδα 40-50 ατόμων...




Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε περίπου στις 10 το βράδυ στα Εξάρχεια σε βάρος Λιμενικών και Εισαγγελέα καθώς ομάδα 40-50 ατόμων τους επιτέθηκε, τους κτύπησε και τους αφόπλισε.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση για ενισχύσεις και παροχή βοήθειας, καθώς δέχτηκαν επίθεση από μεγάλη ομάδα ατόμων ένας Εισαγγελέας και δύο Λιμενικοί κατά τη διάρκεια κατ’ οίκον έρευνας για υπόθεση ναρκωτικών, που διενεργούσαν σε οικία κοντά στην Πλατεία Εξαρχείων.

Πιο αναλυτικά, επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν στα Εξάρχεια άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι επιχείρησαν να ελέγξουν σπίτι στην οδό Καλλιδρομίου.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη της Ασφάλειας του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι εντόπισαν άτομο που είχε στην κατοχή του ινδική κάνναβη. Όταν τον ρώτησαν από που την προμηθεύτηκε , υπέδειξε το συγκεκριμένο σπίτι στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια.

Ετσι, κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Πειραιά από 7 άτομα με την συνδρομή Εισαγγελέα μετέβησαν στην περιοχή για κατ' οίκον έρευνα. Πλην όμως, το εν λόγω κτίριο τελούσε... υπό κατάληψη.

Όταν έφτασε το επταμελές κλιμάκιο των Λιμενικών παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι, βρήκαν δύο γυναίκες, ζυγαριά ακριβείας, ενάμιση κιλό ινδικής κάνναβης και ένα πιστόλι.

Εξερχόμενοι μαζί με τις δύο γυναίκες από την οικία, δέχτηκαν, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία, επίθεση από ομάδα 40-50 κουκουλοφόρων.

Δυστυχώς οι δύο Λιμενικοί αποκόπηκαν από τους υπόλοιπους.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε στο μηρό από μαχαιριές ο ένας από τους δύο Λιμενικούς ο οποίος μεταφέρθηκε και στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αφαίρεσαν και τα τσαντάκια από δύο Λιμενικούς στα οποία περιείχαν τον υπηρεσιακό οπλισμό τους.

Ο δεύτερος Λιμενικός έχει μόνο εκδορές.

Το συμβάν έγινε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού στα Εξάρχεια.

Στην αναστάτωση που προκλήθηκε οι κουκουλοφόροι διέφυγαν στα γύρω στενά.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατάφερε να ξεφύγει η μια εκ των δύο γυναικών που είχαν συλλάβει στην οικία.