GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Eλλάδα, μια Ανοχύρωτη Πολιτεία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός" Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέ...
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πέσει και πρέπει να πέσει με πάταγο!
Όχι για να έλθει η Νέα Δημοκρατία, η οποία στην πραγματικότητα δεν διαφέρει και πολύ από τον ΣΥΡΙΖΑ ιδεολογικά και πολιτικά, αλλά για να φύγει η αριστερά, να εξορκιστεί μιας και διά παντός ο μπολσεβικισμός από αυτήν την χώρα, η οποία υπέφερε πολλά, κατεστράφη κυριολεκτικά από τους κομμουνιστές.

Από τους κομμουνιστές, οι οποίοι είναι αμετανόητοι και ενώ υποκρίνονται ότι θέλουν την εθνική συμφιλίωση, στην πραγματικότητα είναι γεμάτη από ατέλειωτο μίσος, από ένα σκληρό πνεύμα ρεβανσισμού και αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις πράξεις όσο και από τα λόγια τους. Στους Κορυσχάδες, όπου ήτανε η έδρα της κυβερνήσεως του βουνού, ήθελε να ορκιστεί η Δούρου!
Η Δούρου, η οποία με την εγκληματική της αμέλεια ευθύνεται και αυτή για τους περισσότερο από 100 νεκρούς στην Μάνδρα Αττικής και στο Μάτι.

Στις Πρέσπες ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας να υπογραφεί η συμφωνία των Πρεσπών, εκεί όπου ο Ζαχαριάδης έδινε εθνική ταυτότητα στους επιγόνους των κομιτατζήδων, που ήθελαν και θέλουν την γη μας. Αλλά και τι να πει κανείς για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είναι γεμάτο ονόματα όπως Κόκκαλης και Πλουμπίδης, ονόματα που θυμίζουν τις πιο σκληρές ημέρες της αλληλοσφαγής των Ελλήνων!

Αλλά και από την άλλη πλευρά, η Νέα Δημοκρατία τόσο σε αρκετούς δήμους, όσο και στο ευρωψηφοδέλτιο συνοδοιπορεί και προτείνει ως υποψηφίους γνωστούς εθνομηδενιστές, αρνητές της εθνικής θέσεως στα μεγάλα ζητήματα της χώρας, ακόμη και υπέρμαχους της περίφημης σύνθετης ονομασίας για το κράτος των Σκοπίων και δεν έχουν περάσει παρά μόλις λίγες ημέρες από την συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, συνέντευξη στην οποία δήλωσε ότι θα σεβαστεί και θα τηρήσει την συμφωνία των Πρεσπών. 
Τέλειωσε λοιπόν το περίφημο «όχι» του στη Βουλή, ήταν μόνο ένα μικροπολιτικό σόου και τίποτε άλλο;

Ενάντια στους ψεύτικους “μακεδονομάχους”, οι οποίοι βγάζουν πατριωτικές κορώνες για κάποιες χιλιάδες επί πλέον ψήφους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι τώρα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια, έχει θέση ξεκάθαρη: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!
Και εγώ ο ίδιος μέσα στην Βουλή, εκπροσωπώντας όλους τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την πλειοψηφία την θέληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού είπα κατηγορηματικά στην αγόρευσή μου ότι για εμάς δεν θα υπάρξει ποτέ, ούτε σήμερα και ούτε και στο μέλλον κράτος με την ονομασία “Βόρειος Μακεδονία”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πέσει και πρέπει να πέσει με πάταγο, αλλά η νίκη αυτών που είναι πατριώτες, εθνικιστές και αντικομμουνιστές από πεποίθηση, είναι να προκύψει από όλες τις προσεχείς εκλογές, μία δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί μόνο και μόνο με την ύπαρξή της και τον φόβο μίας ραγδαίας ανόδου της δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν το ξεπούλημα της Πατρίδας οι νεοφιλελεύθεροι εθνομηδενιστές της Νέας Δημοκρατίας.
Λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά της γης, που θέλουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Ν.Δ. να τους κάνουν... “έλληνες”!
Εγκληματικότητα και αναρχία παντού!
Η τουρκική απειλή πανταχού παρούσα σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη, μια παιδεία διαλυμένη και αντεθνική.

Μία Ελλάδα “ανοχύρωτη πολιτεία” και ο μόνος δρόμος για εθνική αντίσταση είναι να κτίσουμε ένα κάστρο, ένα κάστρο άπαρτο της εθνικής Ιδέας και αυτό το κάστρο δεν μπορεί να είναι άλλο από μία δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

xryshaygh.com