GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς... Έλληνες! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Απάντηση στην εθνικά επικίνδυνη δήλωση Βίτσα Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπερασπίζεται το Εθνικό Κράτος, υπερασπίζεται μια Ελλάδα, που θ...





Απάντηση στην εθνικά επικίνδυνη δήλωση Βίτσα

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπερασπίζεται το Εθνικό Κράτος, υπερασπίζεται μια Ελλάδα, που θα ανήκει στους Έλληνες και αρνείται κατηγορηματικά και από πολιτικής και από ιδεολογικής πλευράς, τις διαφόρων ειδών “ελληνοποιήσεις”, οι οποίες έχουν γίνει και γίνονται είτε από κυβερνήσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΠΑΣΟΚ, είτε τα τελευταία χρόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εθνομηδενισμός είναι παντού και δεν ανήκει μόνο στην αριστερά και στους μαρξιστές, αφού το ίδιο ένθερμοι αρνητές της ιδέας του Έθνους είναι και οι φιλελεύθεροι υπηρέτες της παγκοσμιοποιήσεως, που βλέπουν τα πάντα μέσα από την οικονομία και μόνο για την οικονομία και δεν σημαίνει γι’ αυτούς τίποτε το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον που ορίζει ένα Έθνος, σύμφωνα με τον Ηρόδοτο. 
Είναι μάλιστα, τραγική και εθνικά επικίνδυνη η θέση τους την ίδια περίοδο που η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει έντονο δημογραφικό πρόβλημα, την ίδια περίοδο που η Ελλάδα πεθαίνει, αυτοί να θέλουν να “ελληνοποιήσουν” τους λαθρομετανάστες και να αλλάξουν κυριολεκτικά την κοινωνία μας, να καταστρέψουν το Εθνικό Κράτος.

Είναι προκλητικό ενώ η λαθρομετανάστευση οργιάζει, το ότι η κυβέρνηση πέρασε νομοσχέδιο με το οποίο θα δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, οι οποίοι παράνομα εισήλθαν στην Πατρίδα μας!
Δημιουργούν έτσι ένα τετελεσμένο γεγονός, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνουν την λαθρομετανάστευση -εισβολή η οποία συνεχίζεται.
Έτσι λοιπόν, σε συγκέντρωση Πακιστανών, στην οποία μίλησε ο Δ. Βίτσας, θριαμβευτικά είπε ότι σε νόμο του 2019, προβλέπεται ότι όποιος έχει επτά χρόνια στην Ελλάδα, με οποιοδήποτε χαρτί μπορεί να παραμείνει για άλλα τρία χρόνια, ώστε να τακτοποιήσει τα χαρτιά για την ιθαγένεια!
Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι την δήλωση αυτή την έκανε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η δήλωσή του συγκεκριμένα είχε ως εξής: Δ. Βίτσας: «Ξέρετε ότι υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που τον ψηφίσαμε τώρα, το 2019, που λέει ότι όποιος είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ένα χαρτί, οποιοδήποτε χαρτί, ακόμα και μια επιστολή, ένα γράμμα που έχει στείλει πίσω, παίρνει άλλα τρία χρόνια για να τακτοποιήσει τα χαρτιά του.
Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα».

Αλήθεια, έχει η χώρα μας ανάγκη μεταναστών, έχει ανάγκη εργατικού δυναμικού, όταν η ανεργία καλπάζει και μάλιστα στους νέους πλησιάζει το 50%; 
Με ποια λογική ανοίγουν τα σύνορα της χώρας και υπόσχονται και ιθαγένεια όταν ο Ελληνικός Λαός υποφέρει και απειλείται;
Βεβαίως, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι δίπλα στον Βίτσα την ώρα που μιλούσε στους αλλοδαπούς, στους οποίους υποσχότανε ιθαγένεια, ήταν ο Τζαβέτ Ασλάμ, ο οποίος καταζητείται στο Πακιστάν και εναντίον του οποίου υπάρχει διεθνές ένταλμα συλλήψεως από την Ιντερπόλ για διακίνηση λαθρομεταναστών!
Ο Τζαβέτ Ασλάμ ήταν μάλιστα και μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όταν τον είχε επιστρατεύσει εναντίον μας το καθεστώς Σαμαρά.

Ο Βίτσας εκφράζοντας με συνέπεια το εθνομηδενιστικό πνεύμα της νέας αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία αντίρρηση να “ελληνοποιήσει” εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς.
Τι είδους όμως Έλληνες θα είναι όλοι αυτοί;
Και ποια Ελλάδα θα είναι αυτή η Ελλάδα στην οποία οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία;

Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και κάθε Έλληνα πατριώτη και εθνικιστή είναι ξεκάθαρη.
Ελλάδα είναι πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα οι Έλληνες και Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή