GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βίντεο-σοκ - Δείτε την στιγμή που η σαΐτα έφυγε προς το πλήθος

Δείτε την στιγμή που η σαΐτα έφυγε προς το πλήθος σε σοκαριστικό βίντεο - Ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός, όταν μεταφέρθηκε σ...





Δείτε την στιγμή που η σαΐτα έφυγε προς το πλήθος σε σοκαριστικό βίντεο - Ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τραγική κατάληξη είχε το ατυχημα που σημειώθηκε  το απόγευμα  της Κυριακής  του Πάσχα κατά  τη διάρκεια σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα, αφού ο άτυχος εικονολήπτης που χτυπήθηκε από σαΐτα, έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα  με  πληροφορίες από αυτόπτες  μάρτυρες, ο άτυχος άντρας, που βρισκόταν εκεί γιατί εργαζόταν, τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν εξ αρχής λόγο για πολύ βαρύ και σοβαρό τραυματισμό. Άμεσα ο καμεραμάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, που μίλησε στο healthview.gr, ο νεαρός επαγγελματίας εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-σοκ, κατά τη διάρκεια του εθίμου, μία σαΐτα φεύγει από τα χέρια του σαϊτολόγου και εκτοξεύεται με φόρα προς το πλήθος και προς το σημείο που βρισκόταν ο άτυχος εικονολήπτης, ο οποίος κάλυπτε τον σαϊτοπόλεμο.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι από τύχη δεν σημειώθηκαν και άλλοι τραυματισμοί.

.


protothema.gr