GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δημήτρης Ζαφειρόπουλος: Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό «Εθνικό Μέτωπο - Πατριωτικός Σύνδεσμος»

Δυναμικό «παρών» στις ευρωεκλογές αναμένεται να δώσει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, κατερχόμενος με το «Εθνικό Μέτωπο - Πατριωτικ...





Δυναμικό «παρών» στις ευρωεκλογές αναμένεται να δώσει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, κατερχόμενος με το «Εθνικό Μέτωπο - Πατριωτικός Σύνδεσμος».

Ο δικηγόρος, εκδότης και πρώην υποψήφιος δήμαρχος για την Αθήνα το 2006 αναφέρει τους λόγους που κατέρχεται στις ευρωεκλογές τονίζοντας πως είναι επιβεβλημένη η ανάγκη να σταματήσει το ξεπούλημα της πατρίδας, η διάλυση της κοινωνίας και η αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας και της Ευρώπης από αλλογενείς τριτοκοσμικούς.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου:

«Κατέρχομαι στις ευρωπαϊκές εκλογές για να εκφράσω τον Εθνικισμό.
Τον Εθνικισμό που είναι η μόνη απάντηση στο ξεπούλημα της πατρίδας, τη διάλυση της κοινωνίας και την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας και της Ευρώπης από αλλογενείς τριτοκοσμικούς.
Έναν εθνικισμό που είναι ξεκάθαρος, με θέσεις και απόψεις, μακριά από πολιτικάντικα παιχνίδια, οικογενειοκρατίες και αρχηγισμούς.

Έναν εθνικισμό που εκφράζει και εκπροσωπεί την κοινωνία του σήμερα χωρίς να είναι απομεινάρι του χθες και σκονισμένο βιβλίο "ενδόξου μεγαλείου". 
Έναν εθνικισμό μαχητικό που δεν απολογείται σε κανέναν.
Ενάντια στο νεομαρξισμό, τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και τους επαγγελματίες πατριώτες, παλεύουμε για την Ελλάδα του Αύριο σε μια Ελεύθερη Ευρώπη». 

Ο Δήμητρης Ζαφειρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 με καταγωγή από τα Καλάβρυτα Αχαΐας. 
Απόφοιτος της νομικής σχολής του Μπάρι της Ιταλίας, δραστηριοποιήθηκε στον εκδοτικό τομέα.

Από τον Μάιο του του 2003 επανεκδίδει την ιστορική εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" της οποίας υπήρξε διευθυντής μέχρι το Νοέμβριο του 2013.
Από μικρή ηλικία εντάχτηκε στον πατριωτικό χώρο, ξεκινώντας από τη νεολαία ΕΠΕΝ το 1986.
Από το 1990 έγινε μέλος της Χρυσής Αυγής στην οποία υπήρξε μέλος του πολιτικού της συμβουλίου μέχρι το 2007.

Επικεφαλής του ευρωπαϊκού ψηφοδελτίου της "Πατριωτικής Συμμαχίας" το 2004, υπήρξε και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων το 2006 με τον συνδυασμό "Αθήνα Πόλις Ελληνική" με τον οποίο έσπασε το φράγμα του 0% για πρώτη φορά.

Μετά την επαναδραστηριοποίηση του Εθνικού Μετώπου το 2012 εντάσσεται στις τάξεις του και σήμερα είναι μέλος του Πολιτικού του Γραφείου.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ενώ δραστηριοποιείται στο τομέα της εστίασης.