GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκ στον Νέο Κόσμο: Ληστές χτυπούσαν επί δύο ώρες ηλικιωμένη επειδή δεν έβρισκαν χρήματα

Οι δύο δράστες, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία είναι συνταξιούχος δικαστικός, χωρίς να γίνουν αντιληπτο...





Οι δύο δράστες, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία είναι συνταξιούχος δικαστικός, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ανέβηκαν ως την ταράτσα και από εκεί πήδηξαν στο μπαλκόνι της - Την γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, τα χέρια και στα πλευρά προκαλώντας της μώλωπες και εκδορές
Σοκαρισμένη η γειτονιά στον Νέο Κόσμο από την άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων ανθρώπων 

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στην πολυκατοικία της οδού Λογοθέτη 1 στον Νέο Κόσμο με σκοπό να κλέψουν.

Οι δύο δράστες, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία είναι συνταξιούχος δικαστικός, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ανέβηκαν ως την ταράτσα και από εκεί πήδηξαν στο μπαλκόνι της 84χρονης γυναίκας.

Στην συνέχεια διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο διαμέρισμα, την στιγμή εκείνη η 84χρονη με τον σύζυγό της 90ετών, ο οποίος είναι κατάκοιτος, κοιμόντουσαν.

Οι δύο δράστες έψαχναν το σπίτι σπιθαμή προς σπιθαμή και δεν έβρισκαν κάτι αξίας ή χρήματα, έτσι σήκωσαν από τον ύπνο της την ηλικιωμένη την οποία και την χτυπούσαν για περισσότερο από δύο ώρες προκείμενου να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα.


Οι αδίστακτοι ληστές την γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο τα χέρια και στα πλευρά προκαλώντας της μώλωπες και εκδορές. 

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες:







Οι κακοποιοί διέφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό, και άφησαν ελεύθερη την 84χρονη, η οποία είχε την δύναμη να κατέβει μέχρι τον 3ο όροφο και να ζητήσει βοήθεια. 
Σύμφωνα με την γειτόνισσα της ηλικιωμένης, η οποία πήγε και της ζήτησε βοήθεια όταν οι ληστές έφυγαν, το θέαμα που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα της και είδε την χτυπημένη 84χρονη ήταν σακαριστικό.


«Το περιστατικό έγινε νύχτα και όπως ανέφερε η ίδια στους γείτονες της περίμενε να ξημερώσει.
Στις 6:30 το πρωί μου χτύπησε το κουδούνι μου και τρόμαξα. Βγήκα και την είδα σε μαύρα χάλια.
Είναι χτυπημένη πολύ.
Ήταν δύο άτομα και όλη νύχτα πάλευε με δύο άτομα. 
Την χτυπούσαν άσχημα και ψάχνανε το σπίτι» είπε στο protothema.gr η γειτόνισσα της.

Το περιστατικό που προκαλεί οργή σημειώθηκε έπειτα από λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία του 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια.




protothema.gr