GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας - Οι σκληρότεροι δολοφόνοι στην ιστορία

Η ιστορία αποδεικνύει ότι οι κομμουνιστές δικτάτορες ήταν ακόμη χειρότεροι από τον Χίτλερ ειδικά ο Μάο, Στάλιν και Πολ Ποτ - Βε...
Η ιστορία αποδεικνύει ότι οι κομμουνιστές δικτάτορες ήταν ακόμη χειρότεροι από τον Χίτλερ ειδικά ο Μάο, Στάλιν και Πολ Ποτ - Βεβαίως και οι 4 προαναφερόμενοι έμειναν στην ιστορία ως εγκληματίες και θα παραμείνουν στην ιστορία ως εγκληματίες.

Ποιοι ήταν οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι στην ιστορία;

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι εγκληματίες είναι εγκληματίες και λανθασμένα χαρακτηρίζονται ακροαριστεροί ή ακροδεξιοί. 
Δυστυχώς μέρος της ελληνικής κοινωνίας λόγω της προπαγάνδας της αριστεράς και διεθνώς λόγω της δικαιολογημένης προπαγάνδας των εβραίων που καταδιώχθηκαν και πλήρωσαν βάναυσα με το ολοκαύτωμα έχει περάσει η άποψη ότι ο μεγαλύτερος εγκληματίας της ανθρωπότητας ήταν ο Hitler της ναζιστικής Γερμανίας. 
Οι βασικοί λόγοι που έχει περάσει αυτή η άποψη είναι τρείς 

1)Το ολοκαύτωμα των εβραίων, το πρόγραμμα Τ4 όπου εξοντώθηκαν ανάπηροι και οι ακραίες δολοφονίες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

2)Το γεγονός ότι τα εγκλήματα της ναζιστικής Γερμανίας συντελέστηκαν σχεδόν σε όλη την Ευρώπη

3)Τα εγκλήματα των Γερμανών Nazis αποκαλύφθηκαν προκαλώντας παγκόσμιο αποτροπιασμό ενώ τα εγκλήματα του Mao στην Κίνα ή του Stalin στην Ρωσία λόγω του ότι τα καθεστώτα αυτά υπήρχαν έως πρότινος συγκάλυψαν, παραποίησαν την ιστορία και τα πραγματικά γεγονότα. 
Ωστόσο δυστυχώς για τα εκατομμύρια νεκρούς και ευτυχώς για την ιστορία υπάρχουν πλέον αδιάσειστα στοιχεία για τους 3 μεγαλύτερους δολοφόνους της ιστορίας.
Παραδόξως οι 2 από τους 3 βιαιότερους εγκληματίες ήταν κομμουνιστές και το ακόμη χειρότερο οι κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν εκατομμύρια εν καιρώ ειρήνης ενώ ο Hitler σκότωσε εν καιρώ πολέμου. 
O Μάο Τσε Τουνγκ (Κίνα) ήταν ο μεγαλύτερος δολοφόνος στην ιστορία με 45 εκατ. νεκρούς ωστόσο άλλες πηγές ανεβάζουν τους νεκρούς σε 78 εκατ 
Ο δεύτερος μεγαλύτερος δολοφόνος στην ιστορία ήταν ο Στάλιν (Ρωσία) με 20 εκατ νεκρούς άλλες πηγές μιλούν για 23 εκατ νεκρούς 
Ο τρίτος μεγαλύτερος δολοφόνος στην ιστορία ήταν ο Χίτλερ (Γερμανία) με 12,6 εκατ νεκρούς άλλες πηγές αναφέρουν 17 εκατ νεκρούς. 

Τι αποκαλύπτει η ιστορία; 

Independent: Ο Mao «σκότωσε 45 εκατομμύρια σε 4 χρόνια»

Ο Μάο Τσε Τουνγκ, ιδρυτής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, χαρακτηρίζεται ως ο μεγαλύτερος μαζικός δολοφόνος στην παγκόσμια ιστορία.
Ο Frank Dikötter, ιστορικός που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια που ο Μάο εφάρμοσε το 1958 το Μεγάλο Άλμα προς τα εμπρός, σε μια προσπάθεια να προλάβει την οικονομία του δυτικού κόσμου, ήταν υπεύθυνος για την επίβλεψη "μιας από τις χειρότερες καταστροφές που γνώριζε ποτέ ο κόσμος".
Ο κ. Dikötter, ο οποίος μελέτησε την αγροτική ιστορία της Κίνας από το 1958 έως το 1962, όταν το έθνος αντιμετώπιζε πείνα, συνέκρινε τα συστηματικά βασανιστήρια, τη βία, την πείνα και τη δολοφονία κινέζων αγροτών στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Τουλάχιστον 45 εκατομμύρια άνθρωποι εργάστηκαν, έπεσαν θύματα ή θανατώθηκαν στην Κίνα κατά τη διάρκεια αυτών των 4 ετών. 
Ως μέτρο σύγκρισης στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο οι νεκροί έφθασαν τα 55 εκατομμύρια.
Αυτή η καταστροφική ιστορική περίοδος - η οποία έχει παραμείνει μέχρι σήμερα κρυμμένη.
Κατατάσσεται παράλληλα με τα γκουλάγκ και το Ολοκαύτωμα ως ένα από τα τρία μεγαλύτερα γεγονότα του 20ού αιώνα 
Τα εγκλήματα του κομμουνιστή δικτάτορας της Καμπότζης, γνωστή και ως γενοκτονία του Πολ Ποτ ήταν 20 φορές λιγότερα σε σχέση με του Mao στην Κίνα.
Μεταξύ του 1958 και του 1962, ξέσπασε πόλεμος μεταξύ των αγροτών και κράτους.
 Ήταν μια περίοδος κατά την οποία το ένα τρίτο όλων των σπιτιών στην Κίνα καταστράφηκε για να παράγει λίπασμα.
Πως αντιμετώπιζε την πείνα η Κίνα; 
Εάν κάποιο παιδί έκλεβε συνέβαιναν τα εξής. 
Η κρατική αποζημίωση για μικροκλοπές, όπως η κλοπή πατάτας, ακόμη και από ένα παιδί, θα περιλάμβανε το δέσιμο του και εν συνεχεία θα το έριχναν ζωντανό σε μια λίμνη. 
 Οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να εργαστούν γυμνοί στη μέση του χειμώνα.
Το 80% όλων των χωρικών σε πολλές περιοχές της Κίνας τέθηκαν σε καραντίνα επειδή ήταν πολύ ηλικιωμένοι ή άρρωστοι για να είναι αποτελεσματικοί εργάτες, έτσι αφέθηκαν να πεθάνουν. 
Το στυγνό καθεστώς του Μάο Τσε Τουνγκ σκότωσε 13.000 αντιπάλους μόνο σε μια μόνο περιοχή, σε μόλις 3 εβδομάδες. 

Βιβλίο του Λέον Τρότσκι: Τα εγκλήματα του Στάλιν φθάνουν τα 25 εκατ  

Ο Λέον Τρότσκι ήταν ένας από τους κεντρικούς ηγέτες της Οκτωβιανής Επανάστασης του 1917 στη Ρωσία, καθώς και του Μπολσεβικικού Κόμματος και της Κομμουνιστικής Διεθνούς κατά τα πρώτα χρόνια του Σοβιετικού καθεστώτος.
Μετά τον θάνατο του Λένιν το 1924, ο Τρότσκι ήταν ο βασικός ηγέτης του αγώνα για τη συνέχιση της κομμουνιστικής προοπτικής, μπροστά στην πολιτική αντεπανάσταση της οποίας επιφανέστερος εκπρόσωπος ήταν ο Στάλιν. 
Ο Τρόσκι εξορίστηκε από τη Σοβιετική Ένωση το 1929 και δολοφονήθηκε στο Μεξικό το 1940 από τη μυστική αστυνομία του Στάλιν.
Στην χώρα των Σοβιέτ συντελούνταν ένα από τα πιο φριχτά εγκλήματα που μόνο με τις γενοκτονίες του Χίτλερ θα μπορούσε να συγκριθεί.
Τα θύματα της σταλινικής τυραννίας, ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ.  
Στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του Σοβιετικού Κ.Κ. τον Ιούλιο του 1957, ο Νικήτα Χρουστσόφ μίλησε για 1.600.000 εξοντωμένους σοβιετικούς, μα ο πραγματικός αριθμός φαίνεται πως είναι πολύ μεγαλύτερος - χωρίς να λογαριάσουμε εκείνους που πέρασαν από τις φυλακές και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ξεπερνάνε τα 25.000.000.

Ο Stalin επισκιάζει τον Χίτλερ: τα θύματά του δεν είναι παρμένα από το σωρό, μα διαλεγμένα ανάμεσα σ' ότι καλύτερο έχει να δώσει ολόκληρη ιστορική εποχή.
Και δεν είναι μόνο Ρώσοι: ανάμεσά τους υπάρχουν χιλιάδες επίλεκτοι επαναστάτες εργάτες και διανοούμενοι απ' όλα τα μέρη του κόσμου και την Ελλάδα. 
Τόπος εγκλήματος δεν είναι μόνον η Ρωσία, μα ολόκληρος ο πλανήτης που σε μιαν απόμακρη γωνιά του.
Ο Νικήτα Χρουστσόφ εξέθεσε τα τρομερά εγκλήματα του Στάλιν, ο οποίος είχε πεθάνει το 1953. 
Περιγράφοντας τον Στάλιν ως «βίαιο» και «δεσποτικό», ανέφερε την κατασταλμένη απόδειξη του Λένιν το 1922 ζητώντας την απομάκρυνση του Στάλιν από τη θέση του γενικού γραμματέα του κόμματος.
Ο Χρούστσοφ αποκάλυψε ότι οι μεγάλες εκκαθαρίσεις του Στάλιν στα τέλη της δεκαετίας του 1930 είχαν σχεδόν εξαλείψει την πολιτική ηγεσία του κόμματος που είχε οποιαδήποτε σχέση με την ίδια την επανάσταση του 1917, με τη χρήση εξαναγκαστικών ομολογιών και συνοπτικών εκτελέσεων.
Ο Στάλιν είχε κάνει κάτι περισσότερο από αυτό. 
Είχε στείλει εκατομμύρια σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας τα Gulag (γκουλάγκ) της Σιβηρίας και είχε αναγκαστικά κολεκτιβοποιήσει την αγροτιά με τεράστιο ανθρώπινο κόστος. 
Οι εργαζόμενοι στερήθηκαν κάθε δύναμης και οποιωνδήποτε κοινωνικών ή οικονομικών δικαιωμάτων.
Όπως τονίζει ο συγγραφέας Tony Cliff  «η μέθοδος του Στάλιν για την« επίλυση »κάθε προβλήματος ήταν η αύξηση της πίεσης και της τρομοκρατίας. 
Στη δεκαετία του 1930, ο Στάλιν ξεκίνησε ένα σχέδιο βιομηχανικής ανάπτυξης θερμοκηπίου για να "προλάβει και να ξεπεράσει" τη Δύση σε 10 χρόνια, προκειμένου να μπορέσει να οικοδομήσει στη Ρωσία μια τρομερή βιομηχανική στρατιωτική μηχανή ικανή να κρατήσει τη δική της εναντίον της Δύσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτός ο εξωφρενικά ταχύς ρυθμός βιομηχανικής ανάπτυξης απαιτούσε την υπερεκμετάλλευση των εργαζομένων και των αγροτών, και σε συνθήκες καθυστέρησης, οι μέθοδοι του ακραίου κρατικού εξαναγκασμού να στραγγαλίζουν τον πληθυσμό. 

Hitler Γερμανία: Υπεύθυνος για 12,6 εκατ νεκρούς εν καιρώ πολέμου 

Το μεγαλύτερο γερμανικό μαζικό έγκλημα παραμένει το Ολοκαύτωμα, με θύματα 5,7 εκατομμύρια Εβραίους. 
Στα θύματα θα πρέπει να συμπεριληφθούν και 100,000 Ρομά.
Οι Γερμανοί δολοφόνησαν περίπου 12,6 εκατομμύρια αν συνυπολογιστούν προβλέψιμοι θάνατοι από τις εκτοπίσεις, την πείνα και τις αρρώστιες στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, τα καταναγκαστικά έργα.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, η χρήση αερίων Μουστάρδας, οι μαζικές δολοφονίες έδειξαν το σκληρό πρόσωπο του ναζισμού.
Ο Αδόλφος Χίτλερ (γερμ.: Adolf Hitler, 20 Απριλίου 1889 - 30 Απριλίου 1945), αποκαλούμενος με την προσωνυμία Φύρερ (Führer, δηλαδή ηγέτης), ήταν Γερμανός πολιτικός αυστριακής καταγωγής, ηγέτης του Εργατικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (NSDAP) και δικτάτορας της Ναζιστικής Γερμανίας.
Από το 1933 έως το 1945 διετέλεσε Καγκελάριος της Γερμανίας και από το 1934 έως το 1945 αρχηγός του γερμανικού κράτους, του Τρίτου Ράιχ.
Με την ηγεσία του Χίτλερ οι εθνικοσοσιαλιστές εγκαθίδρυσαν στη Γερμανία τη δικτατορία του αποκαλούμενου Τρίτου Ράιχ.
Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης κηρύχθηκαν εκτός νόμου, οι πολιτικοί αντίπαλοι καταδιώκονταν και δολοφονούνταν. 
Ο Χίτλερ και οι οπαδοί του εφάρμοσαν τη συστηματική στέρηση δικαιωμάτων και την εξόντωση των Εβραίων της Ευρώπης, καθώς και άλλων θρησκευτικών, εθνικών ή κοινωνικών ομάδων και πυροδότησαν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Ως συνέπεια αυτής της πολιτικής, μόνο στο ευρωπαϊκό θέατρο του πολέμου έχασαν τη ζωή τους τριάντα εκατομμύρια άνθρωποι, μεταξύ αυτών 6 εκατομμύρια Εβραίοι. 
Η Γερμανία και η Ευρώπη κατά μεγάλο μέρος έγιναν ερείπια και διαιρέθηκαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Συμπέρασμα 

Η ιστορία αποδεικνύει ότι οι κομμουνιστές δικτάτορες ήταν ακόμη χειρότεροι από τον Χίτλερ ειδικά ο Μάο, Στάλιν και Πολ Ποτ.
Βεβαίως και οι 4 προαναφερόμενοι έμειναν στην ιστορία ως εγκληματίες και θα παραμείνουν στην ιστορία ως εγκληματίες. 

www.bankingnews.gr