GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γ.Αυτιάς: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις» (βίντεο)

Στο γεγονός ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις φετινές εκλογές με τη ΝΔ αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Γιώργος Αυτιάς μεταφέρ...





Στο γεγονός ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις φετινές εκλογές με τη ΝΔ αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Γιώργος Αυτιάς μεταφέροντας για άλλη μια φορά την πικρία του.
Με αφορμή την παρουσία στην εκπομπή του της υποψηψίας με τη Νέα Δημοκρατία Σοφίας Νικολάου, ο Γιώργος Αυτιάς αρχικά εξέφρασε την ευχή του σε όσους κατεβαίνουν υποψήφιοι.

«Εμείς δεν θα είμαστε γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις» συνέχισε ο δημοσιογράφος με την κάμερα να κάνει κοντινό στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι μετρήσεις του έδιναν 500.000 σταυρούς από όλη την Ελλάδα και όπως είπε «ήταν μεγάλο βάρος και δεν το αντέξανε, θέλανε χαμηλά τη μπάλα».
Παρόλα αυτά ο Γιώργος Αυτίας ευχήθηκε «ό,τι το καλύτερο για κάθε υποψήφιο» για να κλείσει την αναφορά στο πρόσωπό του με το υπονοούμενο «να ξέρουν μερικοί ότι το "σταύρωσον-σταύρωσον" της Μεγάλης Πέμπτης απέχει λίγα 24ωρα από την Κυριακή της Ανάστασης».

.