GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι εκλογες στην Τουρκία προκαλούν ανησυχία σε Ελλάδα και Κύπρο - Ανάλυση απο τον Στρατηγό Φράγκο για τις εκλογες στην Τουρκία.

Ο Ερντογαν ναι μεν έχασε στις αυτοδιοικητικες εκλογες σε Κωνσταντινούπολη,Άγκυρα,Σμύρνη και τα παραλία..της Μικρας Ασίας. Δι...





Ο Ερντογαν ναι μεν έχασε στις αυτοδιοικητικες εκλογες σε Κωνσταντινούπολη,Άγκυρα,Σμύρνη και τα παραλία..της Μικρας Ασίας.
Διατήρησε όμως ο Τ/Πρόεδρος  τα ποσοστά με το Ισλαμικό AKP στο σύνολο της Τουρκίας,  παρα την οποία άνοδο των Κεμαλιστών  του CHP.
Χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, γιατί ομου με τους Γκρίζους Λύκους (MHP)
και την ακροδεξιά Αkeener  (Iyi Parti)
όλα τα κόμματα κινούνται επικίνδυνα με ακραίες εθνικιστικές θέσεις σε βάρος της Ελλαδος και της Κύπρου. Το πλέον ανησυχητικό είναι η ενδοτικότητα των εθνομηδενιστων με τον Έλληνα Π/Θ να δηλώνει ανενδοίαστα, για εκσυγχρονισμό της σύνθηκης της Λωζανης, που μεταφράζεται σε ενδοτικότητα παραχώρησης κυριαρχιας παρόμοια με αυτης των Πρεσπών..
Όσο για τον κύριο Αναστασιαδη αφήνει περιθώρια παράλογων απαιτήσεων στη λύση του Κυπριακού και περι 
δικαιας διανομης των υδρογονανθράκων με την Άγκυρα και όχι με τους Τουρκοκυπριους..

Το κουρδικό HDP έμμεσα με τακτική να αποκοιμηθεί το «θηρίο» επέλεξε υποψήφιους μικρας εμβέλειας για να σταματήσει το ανηλεείς κυνηγητό ..και έπεσε απο το11% στο 4,24%...
Ο Ερντογαν εξεπεμψε απειλητικό μήνυμα, ότι στα επόμενα τέσσερα ετη δεν θα έχει εκλογες και απερίσπαστος θα προχωρήσει σε ολοκλήρωση του έργου του!!

Ένα να γνωρίζουν οι εκάστοτε κυβερνώντες την Ελλάδα ότι όλοι οι Τούρκοι προτάσσουν το “ONCE VATAN” δηλαδή πρώτα η Πατρίδα!!


Ενδιαφέροντες χαρτες των εκλογών στην Τουρκία απο το 2007 μέχρι και αυτών της 31/3/2019.