GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βίντεο – Ντοκουμέντο: Ο Πετσίτης με τον Τσίπρα στο Μαξίμου τη βραδιά του δημοψηφίσματος

Ένα ακόμα ντοκουμέντο για την ευκολία με την όποια μπαινοέβγαινε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Μανώλης Πετσίτης έρχεται στο φως, αυτή...





Ένα ακόμα ντοκουμέντο για την ευκολία με την όποια μπαινοέβγαινε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Μανώλης Πετσίτης έρχεται στο φως, αυτή τη φορά από τη βραδιά του δημοψηφίσματος το 2015.

Ο Μανώλης Πετσίτης, συμμαθητής και στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, εμφανίζεται στην κάμερα του βρετανικού Channel 4 δύο βήματα πίσω από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την βραδιά του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.
Μαζί και ο νυν υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, δίπλα στο συνεργάτη του Μανώλη Πετσίτη χαμογελαστοί περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Ο Μανώλης Πετσίτης πάντως είχε άνεση κινήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως μαρτυρούσε και η φωτογραφία του από το πόντιουμ του πρωθυπουργού.
Ο παραγωγός και οικονομικός ρεπόρτερ Πόλ Μέησον ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου με την κάμερα του βρετανικού Channel 4 τη βραδιά του δημοψηφίσματος καταγράφοντας τις πολιτικές εξελίξεις και τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μανώλης Πετσίτης εμφανίζεται δίπλα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αφού τον Αύγουστο του 2014 ήταν μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά στην επίσκεψή τους στο Άγιον Όρος.
Ο Μανώλης Πετσίτης ήταν λίγα βήματα πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα τον Ιανουάριο του 2015 όταν ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
Ακόμα υπάρχουν και οι φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο, παρέα με τον Αλέξη Τσίπα και τον Αλέκο Φλαμπουράρη, με τον τελευταίο να δηλώνει αργότερα πως o Πετσίτης ήταν κάποιος που έβγαλε τυχαία φωτογραφία μαζί τους.

.
https://www.crashonline.gr/politiki/1383426/vinteo-ntokoumento-o-petsitis-me-ton-tsipra-sto-maksimou-ti-vradia-tou-dimopsifismatos/