GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ε. Καρακώστας: «Ν’ ανοίξει ζήτημα οφειλών του ΚΚΕ για τα εγκλήματα κατά την περίοδο 1944-49»! ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην αριστερά εξαπέλυσε ο  βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ευάγγελος Καρακώστας για την υποκριτική της στάση στο ...




Σφοδρή επίθεση στην αριστερά εξαπέλυσε ο  βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ευάγγελος Καρακώστας για την υποκριτική της στάση στο ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων, δημιουργώντας πανικό στους μπολσεβίκους που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

«Η γερμανόδουλη αριστερά κοροϊδεύει τους Έλληνες και γι’ αυτό ρητά δηλώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό πως η πρώτη υπογραφή στις νόμιμες και δίκαιες διεκδικήσεις της Ελλάδος έναντι της γερμανικής κυβέρνησης για τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο, είναι αυτή της Χρυσής Αυγής!», δήλωσε ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής.


Συμπλήρωσε: «Το μείζον αυτό θέμα πρέπει να τακτοποιηθεί συμφώνως προς τα εθνικά μας συμφέροντα για να ανοίξει και ένα ακόμη κεφαλαιώδες ζήτημα για το Ελληνικό Έθνος και την ελληνική κοινωνία».


Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Ευάγγελος Καρακώστας τόνισε:
«Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανοίξει το ζήτημα της διεκδίκησης από το ελληνικό Κράτος των απαιτήσεων για τα ανθρώπινα θύματα(νεκροί, τραυματίες και απαχθέντες) και για τις καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες που προκλήθηκαν με ευθύνη του ΚΚΕ από το 1944 και μέχρι το 1949!

Το κατά τον επονομαζόμενο Γέρο της Δημοκρατίας, Γεώργιο Παπανδρέου, κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, ο δεύτερος μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να πληρώσει το λογαριασμό του συμμοριτοπολέμου», προκαλώντας παράλληλα και τους προεκλογικά «κομμουνιστοφάγους» της ΝΔ αν τολμούν, να στηρίξουν το αίτημα.

Ακολούθησε υβριστική και συκοφαντική παρέμβαση του προεδρεύοντος (προερχόμενου από το ΚΚΕ) Λαμπρούλη, ο οποίος αποκάλεσε τους Χρυσαυγίτες «δολοφόνους», γεγονός που προκάλεσε την δικαιολογημένη αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

.
xryshaygh.com