GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εκατόμβη νεκρών στη Σρι Λάνκα – Λουτρό αίματος με τουλάχιστον 156 νεκρούς και πάνω από 400 τραυματίες - Βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία (Εικόνες-Βίντεο)

Λεπτό προς λεπτό αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός του μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στην πρωτεύουσα Κολόμπο και άλλες πόλει...





Λεπτό προς λεπτό αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός του μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στην πρωτεύουσα Κολόμπο και άλλες πόλεις της Σρι Λάνκα, που «έβαψε με αίμα» το Πάσχα των Καθολικών.

Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν πλέον λόγο για 156 επιβεβαιωμένους νεκρούς από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σε τρεις χριστιανικές εκκλησίες, όπου εορταζόταν το Πάσχα και σε τρία ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα.

Μεταξύ των νεκρών είναι και 35 ξένοι υπήκοοι.






Οι εκρήξεις σε τρεις εκκλησίες και τρία ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα έγιναν ανήμερα του εορτασμού του Πάσχα των Καθολικών.

.

«Είκοσι τέσσερις άνθρωποι έχουν εισαχθεί και βρίσκονται καθ’ οδόν και άλλοι», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο –υπό τον όρο να μην κατονομαστεί– αξιωματούχος στο Εθνικό Νοσοκομείο του Κολόμπο.

.
Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κατέγραψε συνολικά έξι εκρήξεις, σε τρία πολυτελή ξενοδοχεία και μια εκκλησία της πρωτεύουσας και σε ακόμη δύο εκκλησίες κοντά στο Κολόμπο σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.





Μια από τις εκκλησίες οι οποίες επλήγησαν βρίσκεται στο Νεγκόμπο, βόρεια της πρωτεύουσας και στη σελίδα της στο facebook έχει αναρτηθεί το εξής: «Επίθεση εναντίον της εκκλησίας μας, παρακαλούμε ελάτε να μας βοηθήσετε εάν βρίσκονταν εδώ μέλη της οικογένειάς σας».


.