GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ηλ. Κασιδιάρης: Έτσι θα πατάξουμε την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας (Βίντεο)

«Δεν μπορεί στο κέντρο της πόλης να κυριαρχεί η ανομία, δεν μπορεί στις γειτονιές της Αθήνας ο πολίτης να μην μπορεί αν κυκλο...






«Δεν μπορεί στο κέντρο της πόλης να κυριαρχεί η ανομία, δεν μπορεί στις γειτονιές της Αθήνας ο πολίτης να μην μπορεί αν κυκλοφορήσει μετά τις δέκα το βράδυ, δεν μπορεί το κέντρο της Αθήνας να καταλαμβάνεται από συμμορίες αλλοδαπών.
Εμείς θα πατάξουμε όλα τα κακώς κείμενα» ανάφερε ο υποψήφιος για την δημαρχία των Αθηνών και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου Παρεμβάσεις στο Blue Sky το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής» μιλώντας για το πρόγραμμα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας στο κέντρο των Αθηνών, ανέφερε ότι όλα μπορεί να γίνουν μέσα σε μια μέρα, λύνοντας τα χέρια της Δημοτικής Αστυνομίας, ώστε να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει.

«Εάν είμαι εγώ δήμαρχος στην Αθήνα δεν θα επιτρέψω να βγαίνουν παράνομοι αλλοδαποί να κάνουν παρεμπόριο και δίπλα να είναι ο Έλληνας έμπορος ο οποίος πληρώνει τους φόρους του κανονικά και καταστρέφεται η περιουσία του με τον τρόπο αυτό», ανέφερε επίσης και τόνισε ότι το πρόβλημα της παραβατικότητας είναι μείζων και μόνο η Ελληνική Αυγή έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πάταξη της.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Κασιδιάρης στον Άκη Παυλόπουλο και στις Παρεμβάσεις.

.
blueskytv.gr