GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Τ. Μπαλτάκος άλλαξε... Καμμένο: «Διαζύγιο» με τον Δημήτρη - «Γάμος» με τον Πάνο

Χωριστούς δρόμους με τον Δημήτρη Καμμένο φαίνεται να ακολουθεί ο Π.Μπαλτάκος, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κόμματος «Δύναμη Ελ...






Χωριστούς δρόμους με τον Δημήτρη Καμμένο φαίνεται να ακολουθεί ο Π.Μπαλτάκος, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού», και να συνπορεύεται με τον Πάνο Καμμένο και τους «Ανεξάρτητους Ελληνες».

Η συνεργασία αυτή αφορά τις Ευρωεκλογές όπου θα κατεβάσουν κοινό ψηφοδέλτιο.

Ο Δημήτρης Καμμένος δε συμφωνούσε στην επαναπροσέγγιση και θα ακολουθήσει δικό του δρόμο.
Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθούν Π.Μπαλτάκος και Π.Καμμένος για την δημόσια ανακοίνωση της συνεργασίας τους.
Ο Π.Μπαλτάκος κάνει δημόσια έκκληση στον Δημήτηρη καμμένο να τους ακολουθήσει και να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ όπως επίσης απευθύνει δημόσια έκκληση τόσο στον Κ.Βελόπουλο όσο και στον Φαήλο Κρανιδιώτη να ενωθούν όλοι μαζί για να μπορέσουν «να αντιμετωπίσουν την αριστερή λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ και την νεοφιλελεύθερη πολιτική του Κ.Μητοστάκη»
Την εξέλιξη αυτή είχε ουσιαστικά προαναγγείλει το pronews.gr με τη φωτογραφία του Πάνου Καμμένου με τον Π.Μπαλτάκο και τον διευθυντή του pronews.gr, Τάσο Γκουριώτη στη Γλυφάδα τις προηγούμενες ημέρες.


Σήμερα το μεσημέρι στις 12 αναμένεται να δοθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή από τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία Καμμένου - Μπαλτάκου δεν αφορά στον συνιδρυτή του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» Δημήτρη Καμμένο και πως ο Τάκης Μπαλτάκος θα παραιτηθεί από το κόμμα που μόλις πριν από πέντε μήνες ίδρυσε.





pronews.gr