GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Π.Ηλιόπουλος: «Τεράστια η λαϊκή κατακραυγή για την προδοσία της Μακεδονίας σε όλη την Χώρα!» (βίντεο)

Ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για την προδοσία της Μα...




Ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για την προδοσία της Μακεδονίας - όπως είπε- σημειώνοντας πως διογκώνεται η λαϊκή κατακραυγή σε όλη την χώρα.

Τόνισε ακόμη πως η "κόκκινη χούντα" του ΣΥΡΙΖΑ κάνει προληπτικές προσαγωγές μόνο για διαμαρτυρόμενους πατριώτες και ποτέ για τα τσιράκια του Σόρος που καίνε την Αθήνα και κάνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

Αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις ακόμα και μέσα στην Βουλή των Ελλήνων όπου οι Συριζαίοι έσκυψαν το κεφάλι και πρότειναν έντιμο συμβιβασμό, αλλά και στο ύπουλο σχέδιο αντικατάστασης των Ελλήνων από λαθρομετανάστες, στο οποίο συνεισφέρει και η Νέα Δημοκρατία. 

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε πως θέση της Χρυσής Αυγής είναι να υπάρχει επιδότηση γεννήσεων μόνο για Ελληνόπουλα.

Κατέληξε αναφερόμενος στις τεράστιες ευθύνες της Περιφερειακής Διοίκησης Δούρου για την τραγωδία στο Μάτι, η οποία χωρίς να ζητήσει ούτε μία συγνώμη «κατάφερε» να πνίξει ανθρώπους στο βουνό και να κάψει ανθρώπους στην θάλασσα!

-
-