GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

25.000 πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες «φιλοξενούν» οι Ένοπλες Δυνάμεις στα νησιά! - Ποιος φυλάει την χώρα;

Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία που έδωσε το ΓΕΕΘΑ αναφορικά τη «συμβολή» των ΕΔ στη «διαχείριση» και το «συντονισμό» του «π...






Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία που έδωσε το ΓΕΕΘΑ αναφορικά τη «συμβολή» των ΕΔ στη «διαχείριση» και το «συντονισμό» του «προσφυγικού», όπως αναφέρεται το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών με προσεκτικά επιλεγμένες λέξεις και «όμορφα» τοποθετημένες.
Αποκαρδιωτικά γιατί ενώ οι ΕΔ θα πρέπει να απασχολούνται με άλλα καθήκοντα απασχολούνται με τη σίτιση, όχι των λιμοκτονούντων Ελλήνων βέβαια,. αλλά χιλιάδων αλλοδαπών.

Για ακόμη μια φορά μας γίνεται γνωστό περί του υπεράριθμου των αλλοδαπών στις «δομές» (sic) των νήσων του Α.Αιγαίου και  στα διαβατά του Έβρου.

Η υπόθεση αγγίζει τα όρια του παραλογισμού, αλλά η Πολιτεία με πρωτοφανή φανατισμό  και συνεχή προπαγάνδα έχει καταφέρει περίπου να ενσωματώσει το πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία ως κάτι περίπου το φυσιολογικό ή που να συνέβαινε από πάντα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ περί τους 28.000 αλλοδαπούς «φιλοξενούν» οι ΕΔ σε νησιά και Έβρο και φυσικά το ερώτημα που προκύπτει από αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, είναι ποιος τελικά φυλάει αυτή τη χώρα εάν τη φυλάει δηλαδή.

Αυτό γιατί υποτίθεται ότι η βασική αποστολή των ΕΔ κάθε έθνους είναι η φύλαξη της χώρας από εξωτερικούς κινδύνους.

Στην Ελλάδα όμως από ότι φαίνεται είναι η περίθαλψη χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι «ετσιθελικά» απλώς αποφάσισαν να διασχίσουν σύνορα, είτε θαλάσσια είτε χερσαία.

Έτσι στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ διαβάζουμε για σίτιση, υγειονομική περίθαλψη, γιατρούς, ακόμη και ψυχολόγους ενώ τα τουρκικά αεροσκάφη, παραβιάζουν τον ΕΕΧ και κάνουν υπερπτήσεις, η Άγκυρα απειλεί με στρατιωτικά μέτρα εάν διαπιστώσει τετελεσμένα σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο και οι ΕΔ απασχολούνται με αλλοδαπούς που κανείς δεν ξέρει από πού έχουν έρθει.

Επομένως την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα εθνικής ασφάλειας αλλά και επάνδρωσης των μονάδων των ΕΔ (η υπογεννητικότητα έχει προκαλέσει ανυπέρβλητα προβλήματα στην επάνδρωση των μονάδων και αυτό θα παίρνει όλο και πιο τραγικές καταστάσεις στο μέλλον) όλοι ασχολούνται ή σχεδόν όλοι ασχολούνται με τους αλλοδαπούς.

Όσο για την κυβέρνηση κινείται διαπιστωτικά όπως πάντα μιλώντας με ωραία λόγια για «δομές», «ροές» και «διαχείριση προσφυγικού» αλλά στην ουσία κάνει ότι μπορεί για να εισέλθει στη χώρα ο μέγιστος δυνατός αριθμός αλλοδαπών.

Για την ιστορία διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται  ότι για τις 07 Μαρτίου 2019 διαμένουν σε 31 δομές διαχείρισης ΕΔ, 28.084 πρόσφυγες/μετανάστες, με δυνατότητα φιλοξενίας 27.100 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Λέρου και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τΚαταργείται ο νόμος περί καταχραστών του Δημοσίου - Οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικαους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 07 Μαρτίου 2019 ανέλαβαν το έργο της παροχής 13.389 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 125 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους πρόσφυγες/μετανάστες.
Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.»


-