GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το OMEGA στα Στροβίλια (Βίντεο)

- Στο μάτι έβαλαν οι δυνάμεις κατοχής και πάλι την Περιοχή στα Στροβίλια, με στόχο αυτή την φορά να δημιουργήσουν πρόβλημα στις...

-


Στο μάτι έβαλαν οι δυνάμεις κατοχής και πάλι την Περιοχή στα Στροβίλια, με στόχο αυτή την φορά να δημιουργήσουν πρόβλημα στις λιγοστές οικογένειες που παραμένουν εκεί, αλλά και στον ρόλο που έχει να διαδραματίσει η ΟΥΝΦΙΚΥΠ, στο νησί.

Του Μάριου Παπαηλία

Το OMEGA και ο δημοσιογράφος Μάριος Παπαηλία βρέθηκαν στα Στροβία για να καταγράψουν τη  νέα ένταση και τα  νέα τετελεσμένα του κατοχικού στρατού.
Ουσιαστικά, με τις ενέργειες τους τώρα, τους έχουν εγκλωβίσει, με περίοικους να αναφέρουν στο Omega πως θέλουν να εξαναγκάσουν τις λιγοστές αυτές οικογένειες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατοχικές δυνάμεις φέρεται να έχουν εξαναγκάσει τους κατοίκους της περιοχής να εκδώσουν ταυτότητες του ψευδοκράτους ώστε να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση προς τις οικίες τους.
Η κυβέρνηση πάντως και σήμερα, επιχειρεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να συντηρήσει την ένταση που δημιουργεί ο κατοχικός στρατός.
Την ίδια ώρα, η Υπάτη Αρμοστεία στην Κύπρο με ανακοίνωση της για το όλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί επιχειρεί να καθησυχάσει.

-
ΠΗΓΗ:https://omegalive.com.cy/to-omega-sta-strobilia

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-