GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Β. Λεβέντης: Eθνικές εκλογές στη χώρα στις 21 Απριλίου - Η Μακεδονία θα πάρει το αίμα της πίσω - Οι προδότες θα δικαστούν (VIDEO)

- Στην εκτίμηση ότι θα διεξαχθούν πρόωρες εθνικές εκλογές στη χώρα στις 21 Απριλίου προχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος τ...

-




Στην εκτίμηση ότι θα διεξαχθούν πρόωρες εθνικές εκλογές στη χώρα στις 21 Απριλίου προχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του λίγο πριν την εκδήλωση της Ένωσης Κεντρώων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι “ο κ. Τσίπρας είναι δεξιά και τον θεωρούμε και συντήρηση.
Δεν είναι συντήρηση μόνο ο Μητσοτάκης”.

Όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι αποτελεί έγκλημα για τη Μακεδονία, το οποιο διέπραξε ο Έλληνας πρωθυπουργός και "θα ζεματιστεί στις εκλογές".
"Η Μακεδονία είναι προδομένη, αλλά θα πάρει το αίμα της πίσω.
Οι προδότες θα δικαστούν" πρόσθεσε.
Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βασίλης Λεβέντης σημείωσε χαρακτηριστικά:
"Λυπούμαι και για τον κ. Τσίπρα και για τον κ. Μητσοτάκη για το κατάντημα τους να επιμένουν στον παλαιοκομματισμό και στη φαυλότητα.
Θα τους πολεμίσω με όσες δυνάμεις έχει η ψυχή και το σώμα μου".

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"






-