GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οργή πολιτών στην Πτολεμαΐδα: Μεγάλης έκτασης επεισόδια με έναν τραυματία - Εντονες αποδοκιμασίες σε Γεροβασίλη (βίντεο)

- Πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο όπου πάνε τα κυβερνητικά στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δέχονται την οργή των πο...

-



Πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο όπου πάνε τα κυβερνητικά στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δέχονται την οργή των πολιτών και να μην μπορούν να σταθούν πουθενά για την ευθύνη που φέρουν για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Επεισόδια μεγάλης έκτασης σημειώθηκαν σήμερα στην Πτολεμαΐδα​, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να διασπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων και να πλησιάσουν στη Σχολή Πυροσβεστικής, όπου βρισκόταν η Όλγα Γεροβασίλη.

-
-






Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. 

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι, μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας με αφορμή την παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, για την τελετή αποφοίτησης των Νέων Πυροσβεστών.

-

Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν, λόγω των αστυνομικών μέτρων, αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία, σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Οι συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία:

-
-
-
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία, που βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος.
Οι διαδηλωτές, όπως βλέπουμε στο επόμενο βίντεο, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και άρχισαν να τραγουδούν τον εθνικό μας ύμνο.


-
Εικόνες από την περιοχή των επεισοδίων:




-
πηγές: kozan.gr, kozanimedia.gr, kozanilife.gr
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/754485_orgi-politon-stin-ptolemaida-megalis-ektasis-epeisodia-me-enan

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-