GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επίσημα υποψήφιος ο Α.Τσίπρας με Νόμπελ Ειρήνης για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια

- Τελικά μπορεί να μην το πήραν οι κάτοικοι της Λέσβου το Νόμπελ Ειρήνης φιλοδοξεί όμως να το πάρει ο Α.Τσίπρας μαζί με το Σκοπ...

-



Τελικά μπορεί να μην το πήραν οι κάτοικοι της Λέσβου το Νόμπελ Ειρήνης φιλοδοξεί όμως να το πάρει ο Α.Τσίπρας μαζί με το Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζ.Ζάεφ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Αυτό γιατί ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης 2019 οι οποίες βέβαια είναι πάνω από 300, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή που εδρεύει στη Νορβηγία, αλλά ανάμεσα σε αυτές είναι και ων πρωθυπουργών Ελλάδας και Σκοπίων.

Μεταξύ των υποψηφίων είναι η υπηρεσία προσφύγων του ΟΗΕ αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ, οι οποίοι κατάφεραν να λήξουν τη διαμάχη για την ονομασία της πΓΔΜ, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας και ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, ορίστηκαν υποψήφιοι από ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς πέτυχαν να τερματίσουν μια διαμάχη πολλών ετών με την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες, αναφέρεται.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-
pronews.gr