GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νετανιάχου: Εάν το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ, το 2019 θα είναι η τελευταία επέτειος που γιορτάζει - Οι απειλές του υπαρχηγού των Φρουρών της Επανάστασης

- Netanyahu: Εάν το Ιράν επιτεθεί στο Ισρήλ το 2019 θα είναι η τελευταία επέτειος που γιορτάζει  Η επέτειος της ιρανικής επ...

-


Netanyahu: Εάν το Ιράν επιτεθεί στο Ισρήλ το 2019 θα είναι η τελευταία επέτειος που γιορτάζει 

Η επέτειος της ιρανικής επανάστασης θα είναι «η τελευταία» για την Τεχεράνη αν η Ισλαμική Δημοκρατία κάνει πράξη τις απειλές που εξαπέλυσε σήμερα ανώτερος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης ότι το Ιράν θα ισοπεδώσει πόλεις στο Ισραήλ, αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στην Ισλαμική Δημοκρατία, δήλωσε σήμερα (11/2) ο Ισραηλινός πρωθυπουργός B. Νετανιάχου.
Νωρίτερα σήμερα, ο Y. Zavani, υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης αρμόδιος για πολιτικές υποθέσεις, προειδοποίησε σε συγκέντρωση για τον εορτασμό της 40ης επετείου της Ισλαμικής Επανάστασης ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν το θάρρος να ρίξουν ούτε μια σφαίρα εναντίον μας παρά τον αμυντικό και στρατιωτικό εξοπλισμό τους.
Όμως, αν μας επιτεθούν, θα ισοπεδώσουμε το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα».
«Δεν αγνοώ τις απειλές του ιρανικού καθεστώτος, αλλά ούτε εκφοβίζομαι από αυτές. 
Αν αυτό το καθεστώς κάνει το φρικτό λάθος επιχειρώντας να καταστρέψει το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα, δεν θα πετύχει. 
Ωστόσο, σε μια τέτοια περίπτωση, αυτή θα είναι η τελευταία επέτειος της επανάστασης που θα γιορτάσουν. 
Πρέπει να το λάβουν αυτό υπόψη τους», τόνισε ο Νετανιάχου, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Υπαρχηγός Φρουρών της Επανάστασης: Τελ Αβίβ και Χάιφα θα ισοπεδωθούν», αν το Ιράν δεχθεί επίθεση από τις ΗΠΑ

-
Ανώτερος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε σήμερα (11/2) ότι το Ιράν θα ισοπεδώσει πόλεις στο Ισραήλ, αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στην Ισλαμική Δημοκρατία.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν το θάρρος να ρίξουν ούτε μια σφαίρα εναντίον μας παρά τον αμυντικό και στρατιωτικό εξοπλισμό τους. 
Όμως, αν μας επιτεθούν, θα ισοπεδώσουμε το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα», δήλωσε ο Υ. Zavani, υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης αρμόδιος για πολιτικές υποθέσεις, σύμφωνα με το κρατικό ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
Ο Zavani μίλησε σε συγκέντρωση για τον εορτασμό της 40ης επετείου της Ισλαμικής Επανάστασης.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

www.bankingnews.gr