GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκ για Τσίπρα-Μητσοτάκη: Η απόρρητη δημοσκόπηση σε δείγμα 10.000 ατόμων – Υπέρ Σαλβίνι οι Έλληνες, ποσοστά-έκπληξη

- Αλλάζουν όλα στην Ευρώπη. Η παγκοσμιοποίηση πέφτει στο καναβάτσο από τα απανωτά χαστούκια των πατριωτικών κινημάτων, που θέλουν...

-

Αλλάζουν όλα στην Ευρώπη.
Η παγκοσμιοποίηση πέφτει στο καναβάτσο από τα απανωτά χαστούκια των πατριωτικών κινημάτων, που θέλουν μια Ευρώπη των Εθνών και όχι μια Γερμανική Ευρώπη.

Μια Ευρώπη με αρχές, αξίες, όπου βασίζεται στον Ελληνικό πολιτισμό, στον Ρωμαϊκό και στον Χριστιανισμό.
Οι Ευρωπαίοι δεν αντέχουν τους μετανάστες, όπου θέλουν με το έτσι θέλω να γκρεμίσουν τα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται η γηραιά Ήπειρος.




Ηγέτες όπως ο Σαλβίνι, Όρμπαν και Λεπέν, ήρθαν για να αντιστρέψουν το δυσμενές κλίμα.
Μάλιστα ο Μ. Σαλβίνι, ο άνθρωπος που έχει βαλθεί να αλλάξει την Ευρώπη και χτυπάει ανελέητα τον Τ. Σόρος, έχει ιδιαίτερη δημοφιλία και στη χώρα μας.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τι είχε γράψει για τον Σταυρό στην Λέσβο: Ο σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν αρέσει στις ΜΚΟ και τον ρίχνουν!
Τι ηλιθιότητα!
Μια κοινωνία που προσβάλλει τις ρίζες της είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον.
Ελπίζω οι κάτοικοι του τόπου να ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο σταυρό στην κορυφή πάνω από τη θάλασσα ώστε να δηλώνει σε όποιον έρχεται, ότι εδώ είμαστε Ευρώπη».

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Σοκ επικρατεί στα κομματικά επιτελεία, ειδικά σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δημοσκόπηση που έλαβε χώρα σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ μεταξύ 10.000 ατόμων, ο Μ. Σαλβίνι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην χώρα μας, όπως και ο Β. Πούτιν.

Μάλιστα το 23% αναφέρει πως συμφωνεί με όλες τις κινήσεις του Ιταλού ηγέτη, ειδικά στο ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού.

O M. Σαλβίνι αποδεικνύει συνεχώς πως αποτελεί ένα νέο ιδεολογικό πρότυπο για τους Ευρωπαίους και οι λάτρεις της φιλομεταναστευτικής πολιτικής πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους και να παραδειγματιστούν.

Το εθνικό συμφέρον και η εθνική ασφάλεια είναι η βασική προτεραιότητα κάθε ηγέτη.
Ο Ιταλός ηγέτης κρατάει μια σκληρή νέα στάση απέναντι στους μετανάστες από τότε που ανέλαβε την εξουσία τον Μάιο, γυρίζοντας πίσω τα πλοία διάσωσης των ΜΚΟ και δεσμευόμενος ότι θα απελάσει εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες.
Το σύνθημα προς αυτούς είναι: «la pacchia è finita» (το πάρτι τελείωσε).

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-