GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία - To «Τη υπερμάχω στρατηγώ» έψαλαν συγκεντρωμένοι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

- To «Τη υπερμάχω στρατηγώ» έψαλαν συγκεντρωμένοι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Δύο ακόμη συγκεντρώσεις κοντά στην α...

-




To «Τη υπερμάχω στρατηγώ» έψαλαν συγκεντρωμένοι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Δύο ακόμη συγκεντρώσεις κοντά στην αμερικανική πρεσβεία.
Με κατάθεση στεφάνου ξεκίνησε το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, για τη Μακεδονία. 
Ακολούθως, οι συγκεντρωμένοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, έψαλαν το «τη υπερμάχω στρατηγώ».
Πρόκειται για την ίδια επιτροπή που οργάνωσε το συλλαλητήριο την περασμένη Κυριακή.
Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν  υπάρχουν ομιλητές και εξέδρα, παρά μόνο μικροφωνική εγκατάσταση, από την οποία θα ακούγονται συνθήματα. 


-
-
-

Από την αστυνομία έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστή είναι η Β. Σοφίας στην άνοδο από Αμαλίας και στην κάθοδο από Ζαχάρωφ, αλλά και η Β. Κωνσταντίνου στην άνοδο από Μερκούρη.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην Ακαδημίας, από Κανάρη προς Σύνταγμα.
Κλειστός είναι από τις 4.30 το απόγευμα ο σταθμός του μετρό, στο Σύνταγμα με εντολή της αστυνομίας: οι συρμοί διέρχονται από το σταθμό χωρίς στάση. 

Το ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στην αμερικανική πρεσβεία, ενώ η Λαϊκή Ενότητα έχει προγραμματίσει αυτή την ώρα συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-