GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τηλεθέαση: Τα δελτία ειδήσεων ξεπέρασαν τη συνέντευξη Τσίπρα στο Open

- Σε χαμηλά ποσοστά κινήθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Ελλη Στάη, ενώ οι κυρίαρχοι του πίνακα παρέμειναν στις θέσεις τ...

-



Σε χαμηλά ποσοστά κινήθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Ελλη Στάη, ενώ οι κυρίαρχοι του πίνακα παρέμειναν στις θέσεις τους

Ιδιαίτερη ημέρα σε επίπεδο τηλεθέασης η Τετάρτη καθώς οι περισσότερες προβλέψεις έπεσαν έξω, ενώ υπήρχαν και αρκετές εκπλήξεις.
Το πιο σημαντικό στοιχείο, η χαμηλή τηλεθέαση της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open το οποίο τελικά αποδεικνύεται ιδιαίτερη περίπτωση καθώς το δελτίο ειδήσεών του δεν τα καταφέρνει όπως προσδοκούσαν τα στελέχη.

Μόνο το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ κατάφερε να ξεπεράσει χθες το δελτίο του Open που παρουσιάζει η Έλλη Στάη και είχε χθες καλεσμένο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν υψηλότερα από τις προηγούμενες μέρες.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η τηλεθέαση της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη σημείωσε στο σύνολο 12,4% ενώ στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε 9,3%.
Είναι πάντως τουλάχιστον εντυπωσιακό ότι σε μία πολύ κρίσιμη πολιτικά συγκυρία οι τηλέθεατές προτίμησαν να δουν δελτίο στον ΣΚΑΙ και το STAR παρά να παρακολουθήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις των δελτίων ειδήσεων

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

-